PREDANÉ ! Nové ! 3 Izbový byt na predaj, Dolné Vestenice -Prievidza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Dolné Vestenice
73 m²
7
5
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
72.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

238635x zobrazená v zozname / 17662x zobrazená detailne / 432x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk ponúka na predaj 3 izbový byt, ktorý sa nachádza v Dolných Vesteniciach - okres Prievidza. Byt sa nachádza v tichej lokalite v zateplenom 7 poschodovom bytovom dome. Bytový dom ma vstupné plastové dvere na elektronické otváranie, ma výťah. Je postavený na rovine s prístupovou asfaltovou cestou. Parkovanie je priamo pred bytovým domom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve, predáva sa čiastočne zariadený + dohoda. Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou. K bytu patrí veľká lodžia a 2 pivnice.

Predávaný byt sa nachádza na 5 poschodí. Rozloha bytu je 73 m2. Pozostáva s peknej priestrannej vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne a 3 izieb. Byt ma veľmi dobré dispozičné riešenie. Výhodou je, že každá miestnosť má svoj samostatný vstup s chodby. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút. V kuchyni nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, sporákom a umývačkou riadu. S kuchyne je východ na prekvapivo veľkú lodžiu, ktorá je uzavretá žalúziami.

Byt prechádzal postupne kompletnou rekonštrukciou. Bolo vymurované jadro, boli nanovo vystierkovane steny, stropy. V celom byte je nová elektroinštalácia, nové prívody vody, odpadu, nové kúrenie. Podlaha dlažba, plávajúca. Okná sú plastové. Byt je v dobrom a udržiavanom stave. Nepotrebuje žiadne veľké úpravy.

Čo dodať ?



Byt na kúpu odporúčam a to vzhľadom na lokalitu, ktorá je jednou s najvyhľadávanejších a to vzhľadom na miesto, kde je bytový dom postavený a taktiež i preto, že v Dolných Vesteniciach sa nachádza mnoho pracovných príležitostí. V Blízkom okolí je mesto Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Prievidza. Ďalšou výhodou na kúpu je dispozičné riešenie bytu. Každá izba, kuchyňa, toaleta aj kúpeľňa majú vstup s chodby a výhoda je aj rozloha bytu až 73 m2.

Preto ak hľadáte byt práve v tejto lokalite, tak verím, že práve ste našli vhodnú ponuku.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte a to na tel. čísle alebo na E - maili

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Dolných Vesteniciach

Inzerovaný 3 izbový byt v Dolných Vesteniciach v cene 72.990,- € má priemernú cenu 3-izbového bytu v Dolných Vesteniciach. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Dolných Vesteniciach.

Pozícia realitnej ponuky

72.990,- €
Cena nehnuteľnosti 54.900,- € 225.000,- €
73 m²
Celková rozloha 56 m² 142 m²
73 m²
Úžitková plocha 60 m² 73 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-553572 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.