PREDANÉ ! Nové ! 3, 5 Izbový byt na predaj, Partizánske - Šípok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
72 m²
6
3
3,5
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
66.990,- € PREDANÉ !
Ponúknite vlastnú cenu

148530x zobrazená v zozname / 15577x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 3,5 izbový byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom na dolnom Šípku. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel práve rekonštrukciou, bol zateplený, opravou prešla strecha, lodžie a následne budú rekonštruované aj spoločné a pivničné priestory. V blízkosti bytového domu je škola, škôlka, potraviny, obchody, autobusová zastávka a ďalšia potrebná občianska vybavenosť. Bytový dom ma výťah a bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

Predávaný byt sa nachádza na 3 poschodí, prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je v osobnom vlastníctve, predáva sa čiastočne zariadený. Rozloha bytu je 72 m2. K bytu patrí veľká lodžia a pivnica. Byt je svetlý priestranný, pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného vstupu do kúpeľne, na toaletu, 3 izieb, kuchyne, komory s oknom a takzvanej pol izby, ktorá sa dá prepojiť s komorou a zvyčajne sa využíva ako detská izba, pracovňa, alebo šatník. Jedna izba ma východ na veľkú lodžiu.

Okná sú plastové, steny majú nové stierky, stropy v celom byte okrem spálne sú znížené, rekonštrukciou prešla kuchyňa, jadro, kúpelňa a toaleta. Podlaha je plávajúca, dlažba, PVC. V byte je zavedený plyn. Kúpou je byt voľný.

Čo dodať ?



Bytový dom sa nachádza v najlepšej lokalite sídliska Šípok, Je svetlý priestranný, pre náročnejších klientov sa dá stále dispozične krásne zmeniť, inak je udržiavaný a nepotrebuje žiadne veľké úpravy. Voči bytu a lokalite a cene nemám žiadne výhrady.

Hľadáte priestranný byt, alebo tichú lokalitu s dobrým prístupným parkovaním ? Tak verím, že práve táto ponuka Vás isto osloví.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím k Vašej maximálnej spokojnosti .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 3 izbový byt v Partizánskom v cene 66.990,- € je o 22.042 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

66.990,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.990,- €
72 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
72 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3,5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-581758 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.