PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ! 3 Izbový byt na predaj, Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
87 m²
10
6
3
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
84.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

110684x zobrazená v zozname / 11843x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj zariadený 3 izbový veľkometrážny byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom. Predávaný byt je v osobnom vlastníctve, pred šiestimi rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou, predáva sa čiastočne zariadený. Parkovanie je bezproblémové priamo pred bytovým domom na vybudovaných nových parkoviskách.

Veľké plus bytu je jeho rozloha 87 m2, čo dáva bytu priestrannosť a výborné dispozičné riešenie. Plusom kúpy je aj zabudovaná klimatizácia a nanovo vymaľované steny. Predávaný byt sa nachádza na 6 poschodí z 10. Pozostáva z chodby, 3 izieb, samostatnej toalety, kúpeľne, kuchyne, dvoch veľkých lodžií. V kúpeľni je klasická vaňa, umývadlo. V kuchyni kuchynská linka, spotrebiče, chladnička s mrazničkou, jedálenský kútik.

Z dvoch izieb v súčastnosti využívaných ako obývacia izba a spálňa je východ na lodžiu. K bytu patrí látková pivnica a priamo na poschodí sa nachádza miestnosť, ktorú je možné využívať na odkladanie rôznych vecí. Okná v byte sú plastové s ochrannými sieťkami. Podlaha dlažba, plávajúca. Steny stierky v kuchyni s kombináciou tehlového obkladu, čo dáva príjemný a vkusný celkový vzhľad kuchyne.

Bytový dom v ktorom sa nachádza predávaný byt prešiel taktiež rekonštrukciou, je zateplený ma dva výťahy a vstupné dvere na bezpečnostné otváranie. V blízkosti je škola, škôlka a všetká dostupná občianska vybavenosť. Centrum mesta je vzdialené necelých 10 minút pešej chôdze.

Čo dodať na záver ? Isto treba vidieť a posúďte sami výhody tohto bytu !

Ak hľadáte moderný priestranný byt ponúka sa Vám byt s 2 lodžiami a pivnicou vo výbornej tichej lokalite s výhľadom na horu. Byt pripravený na okamžité bývanie bez potrebných úprav.

Stačí sa iba nasťahovať !



Ak Vás moja ponuka zaujala tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na E- mail
V prípade kúpy na hypotéku Vám všetky potrebné náležitosti vybavím .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom

Inzerovaný 3 izbový byt v Partizánskom v cene 84.990,- € je o 18.577 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Partizánskom. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

84.990,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 117.000,- €
87 m²
Celková rozloha 59 m² 110 m²
87 m²
Úžitková plocha 59 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha87 m²
Poschodie6
Počet poschodí10
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-633920 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny