REZERVOVANÉ - PEKNÝ BYT S LOGGIOU - PRENÁJOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE:

Pre seriózneho klienta, ktorý sa bude príkladne starať o majetok cudzieho, ako aj zodpovedne plniť zmluvné podmienky, sme pripravili na prenájom pekný, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 4 izbový byt s loggiou na ulici Osloboditeľov v Humennom.

Ponúkaný byt nadštandardných rozmerov 86 m2 je situovaný na druhom poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome.  Loggia je otočená na východnu stranu. 

Zariadenie, ako je prezentované na fotografiach je v cene nájmu, ktorý predstavuje 450 EUR ( vrátanie energií) pre 3 osoby.

Možnosť dlhodobého prenájmu. Majitelia si vyhradzujú právo výberu klienta. V byte je zákaz fajčiť a chovať domáce zvieratká.

Požadovaný 2 mesačný depozit.

 Pre ďalšie informácie, ako aj dohodnutie času obhliadky ma kontaktujte prosím telefonický v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod.

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našími kolegami z odboru  právneho, ekonomického a finančného sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, alebo predaja vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

 

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Humenné

PRENAJATÝ- veľký 4 izbový byt v Humennom
Prenájom 550,- €
PRENAJATÝ- veľký 4 izbový byt v Humennom

Realitná kancelária Reality120 ponuka na prenájom 4 izbový byt na Puškinovej ulici v Humennom.Ide o rekonštruovaný veľký priestranný byt, na vyvýšenom poschodí. Byt pozostáva z 3 spálni, kuchyňa spojená...

4-izbový byt 74 m2 Humenné
Prenájom 550,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENAJATÝ- veľký 4 izbový byt v Humennom 550,- € 4-izbový byt 74 m2 Humenné prenájom