REZERVOVANÉ - Perspektíva, zázemie a priestor vhodný pre akúkoľvek pre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.



Výmera: 50m2
Podlažie: 1/1
Stav: pôvodný
Nájom: 120€
Terasa: 25m2
Lokalita: Či už túžite po salóne krásy, prevádzke gastra alebo otvorení reprezentatívnej pobočky Vašich služieb a zakladáte si na výhodnej polohe (rýchle napojenie na hlavné ťahy) v okolí množstva bytových domov, tak ste na správnom mieste.
 

Zázemie návštevníkov respektíve Vašich klientov je tu naozaj rozsiahle. Od obyvateľov tohto sídliska až po okoloidúcich, ktorý nenašli to čo hľadali na Majerníkovej ulici.

Po dispozičnej stránke disponuje priestor terasou, ktorá je krytá pred dažďom a vetrom. Vo vnútri nájdeme to najhlavnejšie dejisko o rozlohe 25m2, aktuálne vybavené drevenými lavicami s stolmi. Ako obslužné miestnosti mu sekundujú dve toalety a jedna technická miestnosť/sklad pre personál.


Po technickej stránke tu máme odsávanie a vzduchotechniku, ktorá je dobre nadimenzovaná. Chýba už len dorobiť kuchyňu. Určujúce je len aký typ prevádzky si želáte.


Ak aj Vás zaujala táto ponuka a už dlhšie bádate po dobrej investícii, tak si neváhajte s nami dohodnúť obhliadku a prísť sa pozrieť na priestory osobne. Vlastníkom je fyzická osoba a tým pádom ide o konečnú cenu vrátane odmeny sprostredkovateľa.


Viac o našich makléroch a ešte viac ponúk nájdete na osobnimakleri.sk

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Bratislava - Karlova Ves