Predané, Petržalka, 2 izbový byt, loggia, rekonštrukcia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Jungmannova
53 m²
12
9
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
149.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

533381x zobrazená v zozname / 25061x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný 2 izbový byt na samom začiatku Petržalky na Jungmannovej ulici. Byt je umiestnený na 9.poschodí 12 poschodového bytového domu s podlahovou plochou 53,43 m2 a loggiou z obývacej izby. Pozostáva zo samostatnej spálne, kúpeľne spojenej s toaletou, obývacej izby a kuchyne. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má nové vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná, plávajúcu podlahu, stierky, nové rozvody vody a elektriny, kompletne zrekonštruovanú kúpeľňu s toaletou, vymenenú kuchynskú linku so spotrebičmi, vstavané skrine v obývacej izbe a na chodbe, zasklennú loggiu. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a bezproblémovú dostupnosť do centra mesta a napojenie na obchvat. V blízkosti je škola, škôlka, obchody (Billa, Aupark, TPD, Lidl ..), sad Janka Kráľa, Chorvátske rameno, zdravotné stredisko, zastávky autobusu, električkové spojenie do centra mesta priamo pod oknami. Kúpa je možná aj prostredníctvom HU.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Jungmannova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Jungmannova v Bratislave - Petržalka v cene 149.990,- € je o 45.149 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-62...

Pozícia realitnej ponuky

149.990,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
53 m²
Celková rozloha 36.19 m² 81.8 m²
53 m²
Úžitková plocha 35 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie9
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusrezervované
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-620196 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.