Predané, Petržalka, 3 izbový byt, rekonštrukcia, 10 min. do centra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Alžbety Gwerkovej
67 m²
8
8
3
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
183.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

325766x zobrazená v zozname / 23369x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky v Ovsišti na ulici A. Gwerkovej na okraji lesoparku o rozlohe 67 m2. Byt pozostáva z 3 izieb, kuchyne, WC, kúpeľne, práčovne. K bytu prislúcha pivnica na medziposchodí (cca 3m2 s veľkým plastovým oknom, vďaka čomu je priestor možné využiť na sušenie prádla) a cca 12m2 pivnica v suteréne bytového domu v spoločnom užívaní so susedom na poschodí. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má zrekonštruovanú: kúpeľňu s vaňou. samostatné WC, závesné s Geberitom, samostatnú práčovňu, plastové okná so žalúziami a sieťkami. V byte sú nové elektrické rozvody, nové radiátory, nové interiérové zárubne a dvere, nové bezpečnostné vchodové dvere, laminátové podlahy v celom byte, okrem kúpeľne, WC a práčovne, kde je obklad a dlažba. Kuchyňa je po staršej rekonštrukcii. Byt má 2 nepriechodné spálne, z obývačky sa prechádza do kuchyne, čo umožňuje prepojenie obývacej izby s kuchyňou. Byt je umiestnený na 8. poschodí z 8, a je veľmi tichý. Obývacia izba a kuchyňa sú orientované na juhovýchodnú stranu, spálne severozápadne. Bytový dom prešiel značnou rekonštrukciou, je zateplený, má zrekonštruované stúpacie rozvody, nový výťah. Merače tepla sú v celom byte. Všetky rekonštrukcie boli realizované z vlastných peňazí vlastníkov, takže bytový dom nespláca žiaden úver. Bytový dom sa nachádza v tesnej blízkosti lesa pri Starom háji s dvoma jazdeckými klubmi, neďaleko dostihovej dráhy, hrádze, ktorá poskytuje možnosti rekreácie, behu, cyklistiky, blízkosť Dunaja. Lokalita je plná zelene so športoviskami v bezprostrednej blízkosti ako sú tenisové kurty, hokejbalové ihrisko, futbalové ihrisko, bikrosova dráha, street workout ihrisko, zimný štadión. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: ZŠ, škôlku rovno pred bytovým domom, obchody Terno, Lidl, pekáreň, trhovisko, poštu, zdravotné stredisko. Zároveň ide o lokalitu s výbornou dostupnosťou do centra mesta a napojením na obchvat. Kúpa je možná aj prostredníctvom HU. Cena je predmetom dohody.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Alžbety Gwerkovej

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Alžbety Gwerkovej v Bratislave - Petržalka v cene 183.000,- € je o 20.123 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-62...

Pozícia realitnej ponuky

183.000,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 555.000,- €
67 m²
Celková rozloha 23 m² 152.48 m²
67 m²
Úžitková plocha 23 m² 134.33 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusrezervované
Internetwifi
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-620192 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.