Predané, Predaj, Rača, 2 izbový byt, loggia, pôvodný stav

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Pri Šajbách
49 m²
6
6
2
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
97.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

678101x zobrazená v zozname / 31994x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v Rači na ulici Pri Šajbách. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 6p/6p, má rozlohu 49 m2, loggiu z kuchyne. Pozostáva z priestrannej chodby, z ktorej sú samostatné vstupy do spálne, obývacej izby, kuchyne, toalety a kúpeľne. Je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Byt je vyprataný, ihneď k dispozícii. Prostredie, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza je veľmi tiché. Má dobrú dostupnosť do centra mesta autom alebo MHD. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (potraviny, služby, reštaurácie, škola a škôlka), blízkosť turistických chodníkov do Malých Karpát. Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis: vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, vypracovanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, vypracovanie zmluvy o prevode vlastníctva bytu a odovzdávacieho protokolu súvisiacich s nehnuteľnosťou. Zároveň zahŕňa aj služby hypotekárneho poradcu v prípade financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Rača na ulici Pri Šajbách

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Pri Šajbách v Bratislave - Rača v cene 97.000,- € je o 73.788 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Rača. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 dvojizbových bytov v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-55...

Pozícia realitnej ponuky

97.000,- €
Cena nehnuteľnosti 97.000,- € 249.000,- €
49 m²
Celková rozloha 47 m² 84.5 m²
49 m²
Úžitková plocha 47 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Úžitková plocha49 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusrezervované
Lódžiaáno - 1
Postavené zpanel
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-555216 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.