REZERVOVANÉ ! PRIESTRANNÝ, KOMPLETNE PREROBENÝ 1.IZBOVÝ BYT V DETVE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa, na predaj 1. izbový priestranný byt, po kompletnej rekonštrukcii. Byt má veľkú rozlohu a dobrú orientáciou. Nový majiteľ sa môže hneď nasťahovať.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, jadra so spojenou dispozíciou, väčšej kuchyne z ktorej sa vchádza do veľkej izby.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
• rozloha bytu je 38 m2, 8/8 poschodí
• nízke náklady na bývanie, pre 1 osobu do 95,-€ na mesiac vrátane všetkých energií
• nové jadro so sprchovým kútom, spojená dispozícia
• kompletne nová elektroinštalácia a vodoinštalácia, nová plynová prípojka
• nová kuchynská linka so samostatne stojacím plynovým šporákom, nový digestor
• nové omietky, vymenené laminátové podlahy
• novšie plastové okná so žalúziami, nové oblôžkové interiérové dvere
• k bytu je priradená murovaná pivnica
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Byt sa nachádza v príjemnej lokalite, obklopenej zeleňou v časti Novosady. Všade je to na skok, na nákupy do centra Detvy na úrady, či na poštu. O tom, že mesto Detva ponúka kompletnú občiansku vybavenosť nemusím ani písať no spomenúť, že za panelákom, len pár metrov sú záhradky a príroda na prechádzky s deťmi či psíkom, to stojí za zmienku. Byt sa nachádza na 8 poschodí s pekným výhľadom na okolie, prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá skončila len pred pár dňami. Posunutím jadra so spojenou dispozíciou sa otvoril priestor na sprchový kút a zmestí sa tam aj práčka. Kuchyňa je čisto nová so samostatne stojacím plynovým šporákom a pekným digestorom. V byte sú vymenené laminátové podlahy, na stenách sú hrubozrnné omietky a stropné lampy. Kompletne vymenená vodoinštalácia a elektroinštalácia, nová je aj plynová prípojka ku šporáku. Ak sa potrebujete rovno nasťahovať a nemáte čas riešiť prerábanie bytu tak toto je pre Vás ten správny byt, ktorý môžete v dohľadnej dobe volať Domovom! Tak neváhajte a dohodnite si obhliadku! Tešíme sa na Vás.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. a alebo Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT226ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a obchodom Pri Srdiečku.

Podobné realitné ponuky