PREDANÉ ❗️ Rodinný dom na predaj, Partizánske - Veľké Bielice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
Ulica.: .
281 m²
947 m²
6
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
199.990,- € PREDANÉ ❗️
Ponúknite vlastnú cenu

98238x zobrazená v zozname / 9470x zobrazená detailne / 274x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj 6 izbový poschodový rodinný dom. Dom je postavený vo vyhľadávanej lokalite blízko mesta Partizánske - časť Veľké Bielice. K domu vedie asfaltová prístupová cesta. Dom ma 2 podlažia prešiel kompletnou rekonštrukciou. Predáva sa aj so zariadením je v osobnom vlastníctve. Suterén bol zrekonštruovaný a využívaný na bývanie. Pozemok je oplotený murovaným plotom. Vstupná brána je posuvná na elektronické diaľkové ovládanie. Dom je napojený na kamerový systém a na otváranie slúži aj domáci vrátnik.

Celková rozloha pozemku je 947 m2. Úžitková plocha 281 m2. Pozemok tvorí miesto na parkovanie pre autá a okrasná záhrada realizovaná a udržiavaná záhradníckou firmou s automatickým zavlažovaním napojeným na vlastnú studňu. Súčasťou záhrady je zapustený bazén s vlastnou filtráciou, osvetlením a záhradné jazierko, ďalej sa tu nachádza veľký altánok v ktorom je zavedená elektrika a voda , prístrešok na sedenie, záhradná pivnica. Dvor ma vonkajšie osvetlenie.

Dom pozostáva zo suterénu a dvoch podlaží. V suteréne, ktorý ma vlastný vstup sa nachádza priestor využívaný ako obývacia časť, ďalej, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a časť technická - plynový kotol na vykurovanie domu, bojler na ohrev vody, práčka, sušička. Ďalej je tu vstup do kuchyne a ďalšej veľkej miestnosti.

Prvé podlažie ma priestrannú vstupnú verandu, 3 izby a chodbu s ktorej sa vchádza do každej izby samostatne a vstup na schodisko vedúce do suterénu a na druhé podlažie. Jedna izba ma vstup do šatníka a jedna výstup na balkón.

Na druhom podlaží sa nachádza vstupná chodba s ktorej je samostatný vstup do kúpeľne. Kúpeľňa je vybavená veľkou vaňou, dvoma umývadlami a toaletou. Ďalej je vstup do samostatnej izby a do priestrannej kuchyne s jedálenským stolom z ktorej je vstup do obývacej izby, ktorá má samostatný prístup na balkón. Na druhom podlaží sa nachádza výstup na veľkú terasu.

V celom dome boli kompletne vymenené elektrické rozvody, svetlá na chodbách a schodisku fungujú na senzory, všetky svietidlá, vypínače a zásuvky boli menené. Na schodisku je antikorové zábradlie. Podlahy sú kombinované - dlažba a plávajúca podlaha. Dvere drevené robené na mieru. Steny sú upravené stierkou. V izbách sú znížené a dekoratívne upravené stropy s LED podsvietením. Hlavné vchodové dvere sú hliníkové, bezpečnostné. Okná sú vymenené za plastové s 3-sklami a na prízemí vybavené fóliou proti rozbitiu. Kúrenie je ústredné s novými radiátormi, rozvodové trúbky sú medené. Rozvody vody a odpadu sú kompletne zrekonštruované. Dom a ríny sú napojené na kanalizáciu.

Rodinný dom bol odovzdaný do užívania v roku 1973. Postavený je z ytongu v kombinácií s tehlou. Dom je čiastočne zateplený na severnej stene. Fasádu domu je možné upraviť podľa vlastného výberu. Možnosť napojenia na optický internet.

ZAUJALA VÁS MOJA PONUKA ? VÝHODY ? - Lokalita, stav domu, krásna záhrada, dom okamžite na bývanie - nepotrebuje žiadne veľké úpravy a investície.

Dom na kúpu odporúčam - vhodný pre Väčšiu rodinu !!!



Ak Vás moja ponuka zaujala kontaktujte ma prosím na tel čísle , alebo mailom -

V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím.





Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom na ulici .

Inzerovaný rodinný dom na ulici . v Partizánskom v cene 199.990,- € je o 147.627 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Partizánskom. Rozloha je o 75 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

199.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
947 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
450 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
947 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²
281 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku947 m²
Zastavaná plocha450 m²
Celková rozloha947 m²
Úžitková plocha281 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-679579 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny