Predané!!! Rodinný dom v obci Diviaky nad Nitricou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Diviaky nad Nitricou
Ulica.: .
150 m²
911 m²
2
5
predaj - Rodinný dom
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

154585x zobrazená v zozname / 11064x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk - ponúka na predaj starší rodinný dom v obci Diviaky nad Nitricou. Rodinný dom sa predáva v štádiu začatej rekonštrukcie a momentálne je neobývaný. Dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Obec Diviaky nad Nitricou je obec, kde sa nachádza potrebná občianska vybavenosť, škola, škôlka, výborné autobusové spojenie a potraviny.

Rodinný dom je podpivničený a 5 izbový situovaný na 2 poschodiach. Dom je v štádiu začatej rekonštrukcie, avšak je potrebne ho dokončiť, prípadne si dom upraviť stavebne aj pôdorysné podľa vlastných predstáv

Celková výmera pozemku je 911 m2. Zastavaná plocha domu je zhruba 150 m2. Rodinný dom pozostáva so vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou, priestrannej kúpeľne, kam je možné umiestniť vaňu a umývadlo, ďalej prechod z centrálnej chodby po schodoch na druhé poschodie, kde sa nachádzajú 2 samostatné izby. Veľkou výhodou pozemku je, že je možný vstup z oboch strán a z jednej strany po nespevnenej ceste vo vlastníctve obce..

Čo dodať na záver ?



Veľkorysá rozloha pozemku, po dokončení rekonštrukcie domu sa vytvorí krásne útulné bývanie. Samotný dom nám ponúka priestranné izby, čo ma milo prekvapilo. Výhodou je poloha, kde je dom umiestnený .

Nemám výhrady na kúpu môžem iba odporúčať !



VERÍM, ŽE TÁTO PONUKA VÁS ISTO OSLOVÍ !

ISTO TREBA VIDIEŤ !



Platba možna len hotovosťou na účet predávajúceho !!!

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte a to na tel. čísle alebo na E - mail




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Diviakom nad Nitricou na ulici .

Inzerovaný rodinný dom na ulici . v Diviakom nad Nitricou v cene 1,- € je o 119.060 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Diviakom nad Nitricou. Rozloha je o 81 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Diviakom nad Nitricou.

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 24.900,- € 319.900,- €
911 m²
Rozloha pozemku 3 m² 3410 m²
911 m²
Celková rozloha 42 m² 2291 m²
150 m²
Úžitková plocha 1 m² 500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku911 m²
Celková rozloha911 m²
Úžitková plocha150 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--40 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny