REZERVOVANÉ - Útulný čiatočne zrekonštruovaný 3i byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
70 m²
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

65324x zobrazená v zozname / 3866x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

TIMA Real* Ponúkame Vám na predaj útulný 3 izbový byt na predaj v kľudnej lokalite Prednádražia. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je zachovalý, čistý a veľmi útulný. Dohodnite si termín na osobnú obhliadku kedykoľvek.

Foto ilustračné!



Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 22 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-JS...

Kontaktujte

Michaela Hincová

Michaela Hincová

hovorím po slovensky
0911411.. zobraziť 0911 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JS-9 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.