PREDANÝ 3-izbový byt s loggiou, Košice - Ťahanovce, Bruselská ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Bruselská
60.13 m²
8
2
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17529x zobrazená v zozname / 3824x zobrazená detailne / 257x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÝ

Mária Hegedüšová z realitnej kancelárie KALANINOVÁ realitné služby, Vám exkluzívne ponúka na predaj 3-izbový byt s loggiou v Košiciach, na Bruselskej ulici, sídlisko Ťahanovce. Byt sa nachádza na 2/8 poschodí a disponuje výmerou 63,58 m2. Orientácia bytu je V-Z. Pre viac fotiek kliknite na našu stránku kalaninovareality.sk

Dispozícia:


- vstupná chodba
- obývacia izba
- spálňa s výstupom na zasklenú lodžiu
- samostatná izba
- kuchyňa
- oddelená toaleta
- kúpelňa s vaňou.

Byt je krásne presvetlený a teplý. Aj vďaka zatepleniu bytového domu (r. 2020) majú majitelia pravidelne preplatky za energie. Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu sa hýbu vo výške 189,- Eur (už po novoročnom zvýšení). V byte je dostatok úložného priestoru. K bytu prináleží aj priestranná pivnica s výmerou 3,45 m2.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Rekonštrukcia zahŕňa: bezpečnostné vchodové dvere (cca 10 r.), vymenené elektrické rozvody v kuchyni (cca 10 r.), murované bytové jadro, zasklenie loggie (r. 2020). Kúpelňa je vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

Bytový dom prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou (r. 2020), v rámci ktorej boli vymenené vstupné brány, omrežovanie v zadnej časti, vydláždenie celého bloku, vymaľovanie stien, zabudovaný bezpečnostný kamerový systém, vymenené stúpačky, strecha a prebehlo zateplenie bytového domu, ako aj pivníc.

Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Nájdete tu školu, ihrisko, potraviny Lidl, pasáž s rôznymi obchodmi, MHD, či poštu. Rýchlo sa napojíte aj na hlavný ťah.

V cene bytu je zahrnutý právny servis, overenie podpisov a náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového vlastníka. Ak Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. V prípade záujmu Vám pomôžeme aj so získaním najvýhodnejšieho hypotekárneho financovania.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Bruselská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Bruselská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 135.000,- € je o 11.032 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 79.900,- € 199.500,- €
63.58 m²
Celková rozloha 63.31 m² 94 m²
60.13 m²
Úžitková plocha 60.13 m² 94 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63.58 m²
Úžitková plocha60.13 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-17 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.