REZERVOVANÝ 5-izbový byt s terasou o výmere ako RD, 2 x parking

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Kombinácia moderného mestského života v objatí prírody je najväčším lákadlom tejto výbornej ponuky, ktorú vám exkluzívne predstavujeme a ponúkame.
5 izbový byt s terasou o ploche rodinného domu s výmerou 243,19 m2 , ktorý sa nachádza v modernom obytnom súbore „ Pod Vŕškami“ v atraktívnej bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica na ulici Ota Holúska zabezpečuje dostatok súkromia a vysoký štandard rodinného bývania.

OBYTNÝ DOM:
V duchu veľkého priestoru a s rešpektom súkromia voči susedom je navrhnutý aj celý dom s okolím. Je to komplex štyroch trojpodlažných bytových domov, ktoré sú postavené na spoločnom suteréne a vytvárajú uzatvorený vnútroblok. V obytnom dome je len 16 bytov. Obytný dom bol daný do užívania v roku 2012 a od roku 2014 si ho majitelia prakticky prispôsobili k vlastnému bývaniu. Je bezbariérový, murovaný z tehiel a zateplený. Projekt ponúkol napojenie na cyklotrasy, kompletnú modernú infraštruktúru, park a lesy v okolí, dostatok parkovacích možností, prepojenie mesta s prírodou, bezpečný komunitný život, vysoký štandard bývania, terasy na grilovanie a posedenie s kamarátmi. Práve prepojenie všetkých výhod, ktoré ponúka život v meste a neďaleká príroda spolu s veľkou plochou bytu tvoria ponuku hodnú vašej pozornosti.

DISPOZÍCIA BYTU:
Vynikajúci byt, ktorý si hneď po prvej obhliadke obľúbite je udržiavaný a nepotrebuje žiadne veľké investície. Stačí vymaľovať a môžete sa nasťahovať. Byt sa nachádza na 3. poschodí s výťahom a má výborné a praktické dispozičné riešenie viď priložený pôdorys. Už spomínaná veľkolepá výmera 243,19 m2 pozostáva: predsieň s chodbou vrátane praktickej komory ku kuchyni a šatníku (20,49 m2), moderná kuchyňa (zabudované všetky elektrospotrebiče, americká chladnička s mrazničkou), ktorá je šikovne prepojená s obývacou izbou (38,69 m2) s výstupom na terasu (110,66 m2), hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou (sprchový kút) a toaletou (26,38 m2), ďalšie tri šikovné izby (13,85 m2, 12,42 m2, 9,23 m2), rodinná kúpeľňa s vaňou a priestorom na pračku aj sušičku (9,19 m2), dôležitá samostatná toaleta s umývadlom (2,28 m2) hneď pri vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere.

BENEFITY:
Skutočne veľmi pôsobivá a príjemná je orientácia bytu na tri svetové stany čo naznačuje množstvo svetla, dostatok slnečnej energie a krásne výhľady na okolie. Horúceho leta sa netreba báť nakoľko je v byte nainštalovaná klimatizácia a okná sú vybavené vonkajšími elektrickými žalúziami s veterným senzorom. Letné slnečné dni, ranné kávičky, posedenie a grilovanie s kamarátmi, západ Slnka, posedenie pri vínku či „lockdown“ môžete stráviť na vlastnej terase. K ďalším príjemným detailom dnešnej doby patrí: pohodlné parkovanie, ktoré je na dvoch parkovacích miestach (12,50 m2 a 18,25 m2) v hromadnej garáži s bránou na diaľkové ovládanie priamo pod domom – suchou nohou a výťahom až do bytu, parkovacie miesto vybavené vlastným nabíjaním pre elektromobil, na odkladanie menej potrebných vecí murovaná a vyhrievaná pivnica (3,84 m2), vlastná plynová kotolňa, optické pripojenie na internet, nízke náklady na bývanie (236,- eur/mesiac + elektrika a internet), bezpečný a uzavretý vnútroblok s množstvom zelene, oddychových zón, súkromné detské ihrisko.

LOKALITA:
Lokalita je obklopená nádhernou prírodou Malých Karpát, do ktorých vedú cyklistické trasy a turistické chodníky, kúsok od bytu nájdete bratislavský lesopark či hrad Pajštún čo dáva tejto lokalite dokonalý súlad s prírodou. Táto mestská časť Bratislavy so všetkými výhodami moderného mesta ponúka na dosah ruky obchody, pár metrov je Billa, rôzne reštaurácie, kaviarne, športoviská, škola, škôlka, zdravotné stredisko, mieste fitness centrum, neďaleké nové nákupné centrum Bory Mall... Do centra mesta jazdí priamy spoj MHD a cesta autom trvá iba 15 minút.

CENA:
Cene bytu s terasou vrátane podielu na pozemku, dvoch parkovacích miest pod domom a pivnice je 530 000,- EUR
Cena zahŕňa:
- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom
- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra
- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti
- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS
- províziu pre realitnú kanceláriu
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová ,

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Podobné realitné ponuky