PREDANÝ - BYT NADŠTANDARDNÝCH ROZMEROV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENÉ - EXKLUZÍVNE.

Len občas je v ponuke na predaj byt nadštandardných rozmerov s balkónom,  poskytujúci  výhľad na panorámu okolitej prírody a rieky Laborec, veľmi dobre dispozične riešený s veľkými možnosťami vytvorenia si nového domova podľa vlastného vkusu a potreby.

Takýto byt vám ponúkame v tichej časti sídl.III na 6.poschodí. .90 m2 celkovej plochy je rozdelených medzi 4 izby, kuchyňu, kúpelňu, balkón a 2 komory. V byte sú vymenenné plastové okná, upravená kúpelňa a nové vchodové dvere. Pôvodná časť je dobre udržiavaná.Orientácia izieb je sever a juh. Na prízemí  je prislúchajúca pivnica a kočikáreň. Upratovanie spoločných priestorov zabezpečuje upratovací servis. Správu SVB vykonáva Energobyt Humenné.

Mesačné náklady pre 3 osoby sú cca 180 eur.

 Osobne vlastníctvo  umožňuje rôzne možnosti financovania, ktoré vám poradíme a následne aj vybavíme.

Cestou kúpy,  predaja, alebo prenájmu  nehnuteľnosti vás prevedie naša realitná kancelária profesionálne a odborne,  bez stresov a s právnou istotou.  Vypracovanie  Kúpnych  zmluv, Návhu na vklad, Znaleckého posudku a odborné poradenstvo  je samozrejmosťou.  Taktiež Vám radi pomôžeme s kúpou nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Humenné

Predaj 4 izbového bytu v meste Humenné
Predaj Cena v RK
Predaj 4 izbového bytu v meste Humenné

Ponúkame na predaj 4 izbový čiastočne zrekonštruovaný byt v OV, ktorý sa nachádza na 4. poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom na Sídlisku 3 na ulici Laborecká v Humennom...

4-izbový byt 88 m2 Humenné / Laborecká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 4 izbového bytu v meste Humenné Cena v RK 4-izbový byt 88 m2 Humenné
Laborecká
predaj