PREDANÝ - NOVOREKONŠTRUOVANÝ 4. IZB BYT 71 m2 NA ŽELEZNÍKOCH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj kompletne rekonštruovaný 4. izb. byt o výmere 71 m2 na Krakovskej ulici s nádherným výhľadom na celé Košice. Byt sa nachádza na 7. nadzemnom podlaží v bytovom dome, ktorý prešiel renováciou (nový výťah, vstupná brána a pod.). Súčasťou je aj kompletné zariadenie nábytkom a dizajnovými doplnkami. Stačí sa nasťahovať!

Nehnuteľnosť disponuje vstupnou chodbou, priestrannou obývačkou ktorá je prepojená s kuchyňou, kuchyňa je vybavená kvalitnou kuchynskou linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi. V byte sa nachádzajú 3 spálňe, jedna z nich je so vstupom na lódžiu. V byte je kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. K bytu prislúcha kumbál, ktorý je hneď vedľa vchodu do bytu. Súčasťou je aj nábytok, ktorý je na fotografiach. Byt má dobudovanú lódžiu a vlastnú pivnicu.

Byt sa nachádza v obľúbenej mestskej časti JUH, ktorá Vám umožňuje rýchly a jednoduchý prístup do centra mesta. V okolí nájdete kompletnú občianskú vybavenosť s pešou dostupnosťou. Potraviny, reštaurácie, základné a stredné školy, úrady atď.


Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Ing. Dominika Tomčová

Podobné realitné ponuky

4 izbový byt, Košice – Juh, ul. Rastislavova, tehlový byt
Predaj 185.000,- €
4 izbový byt, Košice – Juh, ul. Rastislavova, tehlový byt

Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na predaj štvorizbový tehlový byt v Košiciach neďaleko starej nemocnice. Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome na ulici...

4-izbový byt 80 m2 Košice - mestská časť Juh / Rastislavova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4 izbový byt, Košice – Juh, ul. Rastislavova, tehlový byt 185.000,- € 4-izbový byt 80 m2 Košice - mestská časť Juh
Rastislavova
predaj