REZERVOVANÝ - VÝBORNÝ BYT - SUPER LOKALITA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Ste mladí, ambiciózni a hľadáte svoje prvé vlastné bávanie ? Je pre vás rovnako dôležitá lokalita, ako aj samotný byt ? Uprednostňujete výhľad na pokojnú scenériu pešej zóny, poprepletanú zeleňou a rozmanitou farbou kvitnúcich kríkov pred neustále sa mihajúcimi hlučnými autami ? My vaše požiadavky chápeme a preto  prichádzame s touto výbornou ponukou. 

Na predaj je pripravený veľký, jednoizbový byt  ( 41 m2 ) so samostatnou kuchyňou, nachádzajúci na v srdci Humenného na 3.poschodí v tehlovom bytovom dome. Orientácia izieb je na teplú západnú stranu.

Nové plastové okná, murovaná kúpelňa, znížené stropy, zánovná kuchynská linka, ako aj zostávajúca časť zariadenia umožňuje okamžité nasťahovanie bez väčších investícií.

Cestou kúpy, predaja, alebo prenájmu nehnuteľnosti vás prevedie naša realitná kancelária profesionálne a odborne, bez stresov a s právnou istotou.  Kúpne zmluvy, Návrh na vklad, Znalecký posudok , prepis energií, ako aj odborné poradenstvo a prostredníctvom nášho finančného centra aj sprostredkovanie najlepšieho úroku na trhu je samozrejmosťou.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Humenné

NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT,ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA
Predaj 77.950,- €
NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT,ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA

TUreality ponúka na predaj jednoizbový byt nachádzajúci sa v Humennom. Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 5.p. rekonštruovaného a zatepleného...

1-izbový byt 49 m2 Humenné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT,ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA 77.950,- € 1-izbový byt 49 m2 Humenné predaj