Rodinná Vila Füzérkomlós- Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj Rodinnú Vilu v Füzérkomlós -Maďarsko. Füzérkomlós sa nachádza 11km od hranicneho priechodu a od Košíc 33km. Rodinná Vila v skvelom technickom stave. Nadštandardne je vybavený garážou, saunou a terasami , s pekným výhľadom. Ďalšie stavby na pozemku: ohnisko, murovaná pec na záhrade a altánok na tri autá.. Pozemok je tvaru nepravidelného štvorca, oplotený betónovými dielcami a vstupnou bránou z asfaltovej cesty. Dvor pri dome je rovinatý, chodníky betónové, záhrada za domom je rovinatá, vysadená okrasnými drevinami, zatrávnená. Obec je umiestnená v tichom prostredí. Nehnuteľnosť je v nezáplavovom pásme, hneď voľná, bez ťarchy, so zariadením. Nehnuteľnosť ešte obsahuje les v rozlohe 5700m2. Les je oplotený a vyčistený.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 530
Plochy: Pozemok 2300 m2, zastavaná plocha 125 m2, úžitková 185 m2.
Technický popis: Konštrukcia objektu: tehla a kváder. Podlaha: keramická dlažba. Dvere: eurodvere drevené nové . Okná eurookná drevené nové. Stropy betónové monolit s omietnutými podhľadmi. Podkrovie obývateľné, zateplené s povrchovou úpravou sádrokartón. Strecha členitá atipická, prikrytá pálenou škridlou na drevenom krove. Na pozemku a v dome je obecný vodovod, elektrická prípojka vedená vzduchom, kanalizácia vedená do verejnej kanalizácie, plyn zemný v dome. Vykurovanie domu plynovým kondenzačným kotlom a krbom na tuhé palivo. Teplá voda ohrievaná elektrickým bojlerom. Stav objektu: REKONŠTRUKCIA(veľa materiálu je dovezené so Španielska) málo užívaná, technický stav všetkých budov dobrý, s možnosťou celoročného bývania. Možnosť pripojenia internetu, wifi a televízie.
Popis miestností: Prízemie :Vstupnými dverami sa dostaneme do predsiene z ktorej je vstup do kuchyne a po drevených schodoch sa dostaneme na poschodie. Na poschodí sa nachádza hala s krbom. Ďalsie miestnosti sú hosťovská izba, spálňa a šatník. Na poschodí sa nachádzajú štyri kúpelne. Druhým vstupom sa dostaneme do relaxačnej miestnosti, ktorá obsahuje infra saunu, sprcha a WC. Z prednej terasy je vstup do samostatnej izby.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa štandardtné poplatky : kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovladate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie a termín obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Vila, Sátoraljaújhely

Rodinná vila,  Maďarsko
Predaj 250.000,- €
Rodinná vila, Maďarsko

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj 7 izbový Rodinný dom v obci Sátoraljaújhely - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený, postavený v roku 1902. Dom je...

Vila 600 m2 Sátoraljaújhely
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinná vila, Maďarsko 250.000,- € Vila 600 m2 Sátoraljaújhely predaj