Rodinná Vila - Mád - Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.







BROKER - REAL.... Ponúka na predaj nadštandartnú vilu - novostavbu, ktorá sa nachádza v oblasti Tokaj - Hegyalja v tichej uličke v mestečku Mád. Pozemok o ploche jeden hektár je v tvare obdĺžníka z pristupom z azfaltovej komunikácie, čiastočne oplotený, záhrada je trávnatá s okrasnými stromami. Nehnuteľnosť je vybavená slnečnými kolektormi, ktoré zabezpečujú takmer nulovu spotrebu energie. Atypická mimoriadne náročná konštrukcia nehnuťeľnosti je realizovaná s použitím kvalitných prírodných materiálov. Dom je celý vykurovaný a chladený tepelným čerpadlom a solárnym panelom v kombinácii s elektrickým stenovým a stropným kúrením.Vonkajšie dvere sú eurodrevené izolované dvojsklom, interiérové ​​sú drevené. Nehnuteľnosť pozostáva z 3 izieb, priestranná obývačka spojena s kuchyňou a jedáleňskou častou, uprostred miestnosti je komín s možnostou napojiť kozub. Dve zariadené spálňe sú vybavené samostatnými kúpeľňami a WC. Pivničný priestor je v tvare klenby pripravený na vínnu pivnicu. Z exterieru zadnej časti domu je vstup do skladu a miestnosti so strojovým zariadeným. Špecifikom je to, že konštrukcia domu je projektovaná a realizovaná tak, aby nebol v žiadnej miestnosti pravý uhol. Podkrovie je neobyvané s predpripravou na vytvorenie ďaľšich obytných miestnosti. Dom je čiastočne podpivničený vínnou pivnicou. Nehnuteľnosť bez ťarchy, voľná ihneď, predáva sa so zariadením. Parkovanie možné vo dvore a v garáži. Nehnuteľnosť je v nezáplavovej a nezosuvnej oblasti. Mesto sa nachádza 70 km od Košíc a 30 km od Miskolca.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke ... broker-real.sk ID - 795
Plochy: Pozemok 9600 m2 , úžitková plocha 150 m2.
Technický popis: Konštrukcia objektu: tehla, kameň a drevo. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky - stierky. Vonkajšia omietka: Fasádna. Okná:drevené eurookná . Dvere: drevené. Strop: drevený, priznaný strop. Strecha je členitá prikrytá pálenou škridlou. Kúrenie : centrálne tepelným čerpadlom a elektrickým kúrením v stenách , stropocha podlahách. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom, na pozemku solárne panely. Kanalizácia obecná. Stav objektu: výborný technický stav.
Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.


Podobné realitné ponuky - Vila, Szerencs