RODINNÁ VILA, PEREŠ, BETLIARSKA UL., 320m2, 1300m2 POZEMOK, BAZEN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj, luxusnú priestrannú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lukratívnej lokalite Pereš. Táto nehnuteľnosť Vám poskytuje pokoj, kľud a prírodu s ľahkou dostupnosťou do centra mesta. Rodinný dom sa nachádza na privátnej slepej ulici, kde nájdete pokoj, súkromie a máte záruku, že sa v okolí už nebude nikdy pokračovať v ďalšej výstavbe.

Táto vila je svojou veľkostou vhodná aj ako dvojgeneračné bývanie, uspokojí však aj jednu viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov a je rozmiestnená na dvoch podlažiach. Stavebný materiál je z POROTHERMU s valbovou strechou pokrytou strešnou lesklou krytinou BRAMAC. Úžitková plocha je cca 320m2. Ide o projekt, ktorý bol postavený ako víťaz typových rodinných domov v Rakúsku.

V celej vile sa nachádzajú plastové okná, na prízemí dlažba a drevená podlaha, na poschodí drevená podlaha kombinovaná s plávajúcou.

Vila je napojená na všetky inžinierske siete, vrátane elektronického zabezpečovacieho systému. Kúrenie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom zn. BUDERUS . V dennej časti vily sa nachádza krb, s ktorým získate možnosť podčiarknúť pocit domova príjemným praskaním horiaceho dreva.

Denná čast, orientovaná na juhozápad je presvetlená a pozostáva z veľkej obývačky a jedálne, samostatnej kuchyne. Na tomto podlaží sa nachádza veľký samostatný šatník, Fitness a sociálne zariadenie.

Na poschodí sa nachádza krásna galéria s výstupom na veľku terasu o rozlohe 36m2 s výhľadom na bazén a záhradu, štyri nočné miestnosti, s dvoma viacrozmernými kúpeľňami, pričom v jednej z nich sa nachádza aj sauna.

Na pozemku o rozlohe 1300 m2 sa nachádza veľký altánok pripojený k domu so šiestimi otvorenými klembami / ktoré môžu slúžiť aj ako zimná záhrada / o rozlohe 30m2. Na pozemku sa nachádza otvorený bazén s cirkulačnou a ohrievačnou jednotkou. Krásna a veľká záhrada poskytuje izoláciu od okolitého sveta a pocit bývania v prírode.

Súčasťou tejto nehnuteľnosti je aj samostatná, veľká dvojgaráž s možnostou parkovania ďaľších dvoch aut pred ňou.

Táto rodinná vila je ideálna pre náročných klientov, ktorí hľadajú priestranné bývanie, ktoré im bude poskytovať súkromie, luxus, pocit domova a bezpečia s veľkou záhradou plnou zelene a bazénom, no chcú byť však s centrom mesta prepojení rýchlou a bezpečnou cestnou komunikáciou, s nízkou nehodovosťou, na ktorej sa netvoria kolóny a do centra mesta trvá cesta len 7 minút.

V mestskej časti Pereš sa nachádzajú obchody, materská škola, reštaurácia, pizzéria, pohostinstvo, stavia sa tu polyfunkčný objekt Pereš park, kde sa bude nachádzať poliklinika, lekáreň, veterinárna ambulancia, supermarket, reštaurácie a kaviarne. Výhodou je, že táto mestská čašť je prepojená v rámci MHD, či už električkovou traťou, alebo autobusom. Do OC Optima sa dá autom dostať za cca tri minúty.

Náklady na mesačnú réžiu / elektrika, plyn, voda, daň z nehnuteľnosti tvoria 260 EUR mesačne.


Cena nehnuteľností je 399.000€ ktorá je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním Dohody o zložení zálohy, Kúpnych zmlúv, Návrhu na vklad, Preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného Návrhu na vklad Kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č.: Bc. Richard Glück

Podobné realitné ponuky