Rodinná vila pri privátnom jazere s vlastným vstupom a plážou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Reca
Ulica.: reca
390 m²
1539 m²
2
5
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

79859x zobrazená v zozname / 6184x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s., exkluzívne ponúka výnimočnú Rodinnú vilu pri súkromnom jazere s privátnym vstupom a vlastníctvom podielu na tejto vodnej ploche. Dom, ktorý sa nachádza len necelých 5 km od centra Senca je veľkorysou 12 ročnou novostavbou v perfektnej kondícii a stave adekvátnom dvojročnému užívaniu. Stavba bola realizovaná vo vysokom štandarde použitím kvalitných materiálov a pôsobí veľmi nadčasovo svojím prevedením a dispozičným riešením čím ponúka nadštandardné bývanie v súkromí pre náročnú klientelu. Disponuje veľkou dvoj-garážou s automatickou bránou, záhradným domčekom - zimnou záhradou, priestranným fitness či exteriérovým skladom na záhradný nábytok a techniku. Príjemnú atmosféru dopĺňajú záhradná fontána alebo vodopád, krásna záhradná výsadba a samotné súkromie na pozemku vytvorené vďaka tvaru domu do U. Unikátnosťou tejto vily je 1/4 podiel na súkromnom jazere s priamym vstupom a vlastnou plážou so záhradnou sprchou a posedením či malým mólom na lehátka.

Dispozíciu prízemia domu tvorí priestranná vykurovaná garáž pre dve autá, ktorá je prechodná "suchou nohou" do fitness cez technicko-skladovú miestnosť až na terasu a záhradu. Hlavným vchodom domu sa vstupuje do predsiene a veľkorysej centrálnej haly s točitým schodiskom, ktoré dominuje prízemiu a prepája všetky izby a miestnosti tohto podlažia. Nachádza sa tu príjemná obývacia izba s krbom spojená s kuchynským kútom a jedálňou, komorou a priamym vstupom na krytú terasu záhrady. Takisto 3 neprechodné spálne s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, práčovňa a hosťovská toaleta či kompaktný šatník. Horné poschodie tvorí veľká spálňa s kúpeľňou, saunou a šatníkom.
V interiéri prízemia je podlahové kúrenie, klimatizácia, vonkajšie aj vnútorné žalúzie, kvalitné podlahy a okná, zabezpečovací systém, záhrada je vybavená zavlažovacím systémom, dom má vlastnú čističku odpadových vôd. Záhradný domček je vyhrievaný a klimatizovaný, má krb a kuchynskú linku s grilom, veľký jedálenský stôl so stoličkami a krásny výhľad na jazero. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená.

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Reci na ulici reca

Rozloha je o 292 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Reci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Reci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GA...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1539 m²
Zastavaná plocha375 m²
Celková rozloha390 m²
Úžitková plocha390 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GA-424 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.