Rodinný 3 izbový dom v Erdőbénye

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 3 izbový Rodinný dom, Erdőbénye - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom. Podkrovie je využívané na povalu. Prístup na mierne svahovitý pozemok v tvare obdlžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor. Parkovanie možné na dvore pre viac vozidiel. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, ihneď voľná. Najbližšie mesto Encs. Obec leží 42km od hraničného priechodu Milhosť.Obec leží v doline Tokajského národného parku. Nehnuteľnosť je v nezáplavovej a nezosuvnej oblasti.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 610
Plochy: Pozemok 582m2, zastavaná plocha 95 m2, úžitková 75 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: kameň. Stropy sú drevené. Podlaha: parkety, betón a dlažba. Steny: omietky. Vonkajšia omietka: fasádna omietka. Okná: Drevené. Dvere exteriérové: Dvojité drevené, interiérové dvere drevené. Strecha je typu stanová, prikrytá pálenou škridľou, na drevenom krove. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Plynová prípojka na zemný plyn - áno. Kanalizácia obecná. Kúrenie: krbom. Voda je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: dobrý technický stav. Vedľa domu sa nachádza letná kuchyňa. Za domom sa nachádza hospodárská budova.
Popis miestností: Prízemie: 3 izby, kuchyňa a kupelka s WC. Letná kuchyňa: 1 izb.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom.Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov na právne služby, prepis nehnuteľnosti u autorizovaného právníka priamo napojeného na pozemkoý kataster, vkladu do katastra, tlmočenie, odovzdanie nehnuteľnosti - Preberací protokol a odovzdanie listu vlastníctva, prepis energií a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa. Samozrejmosťou je aj vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Vlastníme Certifikát z Cudzineckej polície na vybavovanie LAKCÍM KÁRTY.


Ďalšie informácie a termín obhliadky, spôsob a podmienky vybavenia najvýhodnejšieho HYPO úveru si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Tokaj