Rodinný dom Boldogkőváralja - Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Gönc
Lokalita.: BOLDOGKOVARALJA
Ulica.: Tuti
150 m²
1400 m²
2
4
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
55.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

71190x zobrazená v zozname / 5928x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 4 izbový Rodinný dom v obci Boldogkőváralja - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, postavený v roku 1985. Dom je v stave po rekonštrukcii. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný a dvor zadný, záhrada. Parkovanie možné na dvore pre viac vozidiel. Lokalita: V obci žije 1200 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne, pod frekventovaným hradom, často navštevovaným z dôvodu skvelej kuchyne v štýlovej starovekej reštaurácii a usporiadaní akcií. Obec je vzdialená 12 km od mestečka Encs, s priamym výjazdom na diaľnicu do Košíc. Turistika: cykloturistika, hubárčenie, účasť na akciách, výhľad z hradu na široké okolie. Účel využitia: Celoročné bývanie, alebo možnosť prenajímať nehnuteľnosť frekventovaným zahraničným turistom.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 718
Plochy: Pozemok 1400 m2, úžitková plocha 150 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: obvodové murivo a priečky tehla. Stropy sú betónové. Podlaha: plávajúca podlaha, betónová a dlažby. Steny: omietky stierky. Vonkajšia omietka: fasádna omietka. Okná: drevené s izolačným dvojsklom. Dvere exteriérové vchodové: drevené s izolačným presklením, interiérové dvere drevené, garážove drevené. Strecha je typu sedlová, prikrytá pálenou škridlou, na drevenom krove. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Plynová prípojka na zemný plyn v dome. Kanalizácia je vedená do žumpy. Kúrenie je zabezpečené kombinovanými kotlami na plyn a pevné palivo. Voda je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elktrickým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: dobrý technický stav, s možnosťou okamžitého užívania.
Popis miestností:
1. nadzemné podlažie : vyvýšené , vstup do domu schodiskom s prístreškom, predsieň, priestranná kuchyňa s jedálenským stolom, 2 obytné miestnosti, 1 kúpeľňa so samostatným WC, špajza.
Podkrovie : predsieň, 2 priestranné izby, jedna s lógiou, WC
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

55.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.000,- € 190.000,- €
1400 m²
Rozloha pozemku 80 m² 6810 m²
180 m²
Zastavaná plocha 60 m² 200 m²
1400 m²
Celková rozloha 100 m² 4500 m²
150 m²
Úžitková plocha 60 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1400 m²
Zastavaná plocha180 m²
Celková rozloha1400 m²
Úžitková plocha150 m²
Poschodie2
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-718 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.