Rodinný dom Jesenského,Považská Bystrica-Prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom nehnuteľnosť ktorá sa nachádza v Považskej Bystrici v časti Kolónia v lokalite obytných domov. Vzdialenosť od centra mesta cca 1 km. Dopravné napojenie – hlavný ťah (diaľnica) cca 0,8 km, železničná stanica cca 0,6 km, autobusová stanica cca 1,1 km. Ide o rodinný dom s 3 obytnými podlažiami, 8 obytnými miestnosťami, 2 kuchyňami a 3 kúpeľňami. Je podpivničený, samostatne stojaci v zastavanom území mesta Považská Bystrica v blízkosti centra. Má dva balkóny a jednu rozľahlú terasu. V prístavbe sa nachádza obslužná miestnosť a garáž.
Stavba je murovaná, z tehál s hrúbkou obvodového plášťa 375 mm. Objekt je napojený na inžinierske siete ( elektrická, plynová, vodovodná a kanalizačná prípojka ). Objekt je vykurovaný samostatným plynovým kotlom, so samostatným plynovým bojlerom na prípravu teplej vody. V nehnuteľnosti je zavedená telefónna prípojka a internet. Podkrovné priestory sú vybavené klimatizáciou.

- Objekt je zabezpečený elektrickým zabezpečovacím systémom.
-Objekt môže slúžiť aj ako dvojgeneračný dom.

Výhody objektu
-Tichá lokalita
-Parkovanie vo dvore
-V okruhu cca do 200 m situované školy / Obchodná akadémia, Gymnáziu, Stredná strojnícka škola, Základná škola, Jazyková škola.
-Vo vzdialenosti cca 1 km športoviská – plaváreň, zimný štadión, futbalový štadión, tenisové dvorce.

Pre bližšie informácie alebo .

Podobné realitné ponuky