Rodinný dom - Maďarsko Encs

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Encs
Lokalita.: Encs
210 m²
850 m²
neuvedené
6
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
104.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11327x zobrazená v zozname / 899x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 6 izbový rodinný dom v mestečku Encs - Maďarsko. Hlavnú stavbu predstavuje jednopodlažný rodinný dom s obytným podkrovím, podpivničený s garážou v podzemnom podlaží domu. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici a ponúka komfortné pokojné bývanie blízko centra. Pozemok je rovinatý v tvare obdĺžníka, celý oplotený, zatrávnená záhrada s okrasnými drevinami a sedením pri ohnisku. Prístup na pozemok je z asfaltovej komunikácie. Parkovanie možné vo dvore alebo v garáži. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme, bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do týždňa. Predáva sa bez zariadenia, v prípade záujmu možnosť zariadenie prikúpiť.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 767
Plochy: Pozemok 850 m2 , zastavaná plocha 130 m2 úžitková plocha 210 m2
Technický popis:. MURIVO : tehla. STROPY : betón, omietka. PODLAHY : parkety, dlažba, plávajúca podlaha. STENY : omietky. VONKAJŠIA OMIETKA: fasádna omietka a zateplenie. OKNÁ a DVERE : plastové s izolačným dvojsklom a drevenými exterierovými okenicami. DREVENÉ Schodisko do podkrovia s obkladom. STRECHA: členitá prikrytá protipožiarným šindľom. KÚRENIE: ústredné - plynový kotol a kotol na tuhé palivo, ohrev teplej vody elektrický bojler. Drevené Schodisko do podkrovia s obkladom. VODA: obecná. KANALIZÁCIA: obecná. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA: vzduchom 230 V.
Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície.
Popis miestností:
Prízemie: predsieň, 3x izba, kuchyňa s jedálňou a kúpeľňa
1. podlažie: 3x izba, kúpelňa s WC a 2x terasa
Podzemné podlažie: garáž, pivnica.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

104.000,- €
Cena nehnuteľnosti 23.000,- € 173.400,- €
850 m²
Rozloha pozemku 550 m² 3300 m²
130 m²
Zastavaná plocha 83 m² 150 m²
850 m²
Celková rozloha 850 m² 3300 m²
210 m²
Úžitková plocha 80 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku850 m²
Zastavaná plocha130 m²
Celková rozloha850 m²
Úžitková plocha210 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb6
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-767 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.