Rodinný dom na 10-ár. pozemku s nádherným výhľadom, Kavečany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj starší vidiecky rodinný dom na veľkom pozemku s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Dom sa nachádza v mestskej časti Kavečany vo veľmi kľudnej a tichej časti, veľmi blízko lesa, čo zaručuje pokoj a súkromie. V zime môžete využiť lyžiarske stredisko, ktoré je na dosah. Dom bol skolaudovaný v roku 1960, má dve podlažia, celkovú úžitkovú plochu okolo 200 m2, je orientovaný na JV. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s kachľovou pecou, obývačka, pivnica a veľká komora, na poschodí sa nachádzajú ďalšie tri izby. V dvoch z nich sa nachádzajú funkčné kachľovce. Súčasťou domu sú aj dve ďalšie miestnosti, ktoré sa v minulosti využívali ako komora a maštaľ. Dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane plynu a kanalizácie. Pozemok má rozlohu 1043 m2 a je rovinatý.
V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škôlka, potraviny, zastávka MHD, v tesnej blízkosti sa nachádza les a lyžiarske stredisko.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková,

Podobné realitné ponuky

Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany
Predaj 164.900,- €
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany

Petersen Realitný Servis Vám EXKLUZÍVNE na predaj ponúka priestranný, dvoj-izbový rodinný dom situovaný v kľudnej časti Košice-Kavečany. Tento gazdovský dom sa nachádza na spoločnom dvore s ďalšími nehnuteľnosťami a je...

Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Gazdovský dom na predaj, Košice-Kavečany 164.900,- € Rodinný dom 119 m2 Košice - Kavečany predaj