Rodinný dom na Malachovskej ceste, Stupy, Banská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Malachovská cesta
206 m²
749 m²
3
6
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
435.000,- € Iba u nás, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

123687x zobrazená v zozname / 9756x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária MAXISS ponúka na predaj rodinný dom na výbornom mieste na Malachovskej ceste v Banskej Bystrici v časti Stupy.

Rodinný dom je 3-podlažný a pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek, pričom na 1. N.P. sa nachádza vstupná miestnosť do domu a bytová jednotka pozostávajúca z izby prepojenej s kuchynským kútom, spálne, kúpeľňa s WC, dvoma ďalšími miestnosťami a sušiarne v ktorej sa nachádza plynový kotol ktorý bol vymenený za nový v roku 2010. Toto podlažie bolo kompletne zrekonštruované v roku 2017. Na 1. poschodí sa nachádza chodba, tri izby, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa a samostatné WC. Kúpeľňa a WC sú pôvodné, ale zachovalé. V podkroví sa nachádzajú dve miestnosti z ktorých jedna je využívaná ako pracovňa a druhá je využívaná ako sklad. Za rodinným domom sa nachádza samostatne stojaca garáž pre dve autá. Na streche garáže ktorá je osadená do svahu je vybudovaný sklad. Výmera pozemku je 749 m2 a jedná sa o mierny juhovýchodný svah.

Rodinný dom bol postavený v roku 1970 ako tehlový, strešná krytina je plechová. V dome boli vymenené pôvodné okná v obytných miestnostiach za nové plastové, rozvody elektrickej energie sú realizované meďou. Dom je napojený na rozvod vody, elektrickej energie ako aj rozvod plynu a je napojený aj na verejnú kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza studňa o hĺbke 12 m v ktorej je pitná voda. Súčasťou kúpy je aj nábytok v dome okrem koženej sedačky a manželskej postele. Veľká časť nábytku je riešená vstavaným nábytkom. Náklady spojené s bývaním sú vo výške 110EUR plyn a 45EUR elektrická energia + spotreba vody.

Rodinný dom je v dobrom technickom stave a je v súčasnosti využívaný. Po malých úpravách je ho možné využívať aj na podnikateľské účely alebo na spodnom podlaží ako ambulanciu lekára prípadne zubnú ambulanciu a na ďalších podlažiach na bývanie. Súčasťou rodinného domu je aj pozemok so záhradou o celkovej výmere 749 m2.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Bystrici na ulici Malachovská cesta

Inzerovaný rodinný dom na ulici Malachovská cesta v Banskej Bystrici v cene 435.000,- € je o 1.116.201 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 47 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-22...

Pozícia realitnej ponuky

435.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.000,- € 595.000,- €
749 m²
Rozloha pozemku 151 m² 41000 m²
105 m²
Zastavaná plocha 71 m² 479 m²
206 m²
Úžitková plocha 1 m² 412.62 m²

Kontaktujte

Ing. Koloman Kovalík

MAXISS, spol. s r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MAXISS, spol. s r.o.

Nám. Ľ. Štúra 10, Banská Bystrica 974 05

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku749 m²
Zastavaná plocha105 m²
Úžitková plocha206 m²
Počet poschodí3
Počet izieb6
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2282 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny