Predané! - rodinný dom na predaj, Krupina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Krupina
Ulica.: .
800 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

33176x zobrazená v zozname / 3725x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.sk – vám ponúka na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Krupine.

Murovaný dom sa nachádza v tichej časti neďaleko centra na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 800 m2. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a je celý podpivničený. Na prízemí sa nachádza schodisko, vstupná chodba prechádzajúca do haly, kuchyňa, špajza, tri nepriechodné izby, kúpeľňa a samostatné WC. Poschodie pozostáva z chodby, kuchyne, troch izieb, kúpeľne a samostatného WC. V pivničnej časti sa nachádzajú tri miestnosti, kotolňa a dve komory. Kúrenie je na tuhé palivo v kombinácii s elektrinou. V dome je zavedená elektrická energia 230/380 V, obecný vodovod, kanalizácia. Možnosť pripojenia plynu. Dom má plechovú strechu, štyri lodžie a na prízemí je terasa. Za domom sa nachádza dvojgaráž o výmere 50m2 a veľká udržiavaná záhrada.

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť.



Uvedená nehnuteľnosť svojim riešením dáva možnosť využívať ju na trvalé bývanie prípadne si ju prispôsobiť aj na podnikanie.


Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Krupine na ulici .

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Krupine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905414.., uveďte číslo ponuky ZR-73...

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.000,- € 650.000,- €
800 m²
Celková rozloha 82 m² 2369 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha800 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-730451 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.