Rodinný dom-novostavba, 2x parking, loggia, záhrada, Mníchova L

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
125 m²
157 m²
1
4
holopriestor
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
230.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

59390x zobrazená v zozname / 2807x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj rodinné domy v radovej zástavbe v Mníchovej Lehote. Tieto moderne navrhnuté domy majú rozlohu 125 m2 a ponúkajú komfortné bývanie, kde každý dom disponuje 4 izbami, dvoma parkovacími miestami priamo pred vchodom, ako aj dvoma loggiami, terasou a záhradkou.
Rodinné domy sú aktuálne vo výstavbe a v pláne je vybudovať celkovo 24 radových rodinných domov. Dokončenie je plánované na 1. kvartál roku 2024. Máte možnosť si vybrať, či si dom chcete zakúpiť ako holodom, ktorý vám poskytne základnú konštrukciu a vy si môžete dokončiť interiér podľa vašich predstáv, alebo si môžete vybrať z troch pripravených dokončovacích balíčkov. Ak by mal niekto špecifické požiadavky na dokončenie domu, je možnosť sa dohodnúť na osobitých podmienkach.

Popis domu:


Dom je postavený na zastavanej ploche 89 m2 s celkovou užitkovou plochou 125 m2. Hneď za vstupom do domu sa nachádza samostatné WC a kotolňa s dostatkom úložného priestoru. Dennú časť domu tvorí veľkorysá obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchynským kútom a ponúka výstup na terasu (13,4 m2) a do záhrady (28,20 m2), kde si môžete vychutnávať vonkajší priestor.
Schodisko vedie na poschodie, kde sa nachádza nočná časť domu. Sú tu dve detské izby, jedna rodičovská spálňa s priestrannou šatňou a veľká kúpeľňa s toaletou. Okrem toho, každá miestnosť na poschodí má prístup na jednu z dvoch loggií, kde si môžete vychutnávať čerstvý vzduch a krásny výhľad.

Technické informácie o rodinných domoch:


Vykurovanie a chladenie domov je zabezpečené pomocou moderných tepelných čerpadiel. Tieto systémy vám umožnia udržiavať príjemnú teplotu počas celého roka s minimálnymi nákladmi na energiu.
Kúpeľne v týchto domoch sú priestranné, vybavené nielen vaňou, ale aj sprchovým kútom. Navyše, každá kúpeľňa má prístup na loggiu, čo vytvára dostatok prirodzeného svetla. Domáce odpadové vody budú prepojené na verejnú kanalizáciu. Tieto domy sú prvými v obci, ktoré majú prípojky na túto verejnú sieť. Týmto spôsobom pomáha developer obci Mníchova Lehota realizovať tento dôležitý projekt a prispievať k udržateľnosti a zdraviu životného prostredia.
V rámci celej novej ulice radovej výstavby rodinných domov bude vybudované detské ihrisko, kde si deti budú môcť užiť aktívnu zábavu a stretávať sa s ostatnými rodinami v komunite.

Mníchová Lehota je satelitná obec mesta Trenčín s ľahkou dostupnosťou autom do Trenčína, či už kvôli práci, nákupom alebo zábave. Okrem toho je tu aj možnosť prechádzok a cyklotúr do prírody, keďže je blízko napríklad kopec Ostrý vrch a Inovec. Tieto oblasti sú ideálne pre milovníkov prírody a outdoorových aktivít.


V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne

Inzerovaný rodinný dom v Trenčíne v cene 230.000,- € je o 92.579 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

230.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
157 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
89 m²
Zastavaná plocha 61 m² 363 m²
157 m²
Celková rozloha 12 m² 2138 m²
125 m²
Úžitková plocha 22 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku157 m²
Zastavaná plocha89 m²
Celková rozloha157 m²
Úžitková plocha125 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno - 2
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1914 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny