Rodinný dom, obec Spišský Hrhov, okres Levoča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Spišský Hrhov
260 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
146.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

44456x zobrazená v zozname / 3391x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rozostavaný rodinný dom, obec Spišský Hrhov, okres Levoča. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s výmerou 1182 m². Rodinný dom s podlahovou plochou 260 m² pozostáva zo suterénu a dvoch nadzemných podlaží. Suterén tvorí schodiskový priestor, chodba, hobby miestnosť/ kotolňa, pivnica, sklad, komora, práčovňa. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza zádverie, predsieň, schodiskový priestor, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, šatník, WC, terasa. Druhé nadzemné podlažie je momentálne otvorené, podľa projektovej dokumentácie pozostáva z troch samostatných obytných miestností, kúpeľne, WC, chodby, schodiska a dvoch balkónov. Obvodové murivo tehly PROTHERM, strecha je sedlová s krytinou BRAMAC. Dom je možné napojiť na rozvody elektrickej energie, verejnú kanalizáciu a obecný vodovod. K stavbe je samozrejme vydané právoplatné stavebné povolenie s kompletnou projektovou dokumentáciou. Energetický certifikát nie je. Cena predávanej nehnuteľnosti je 146.000,-€ a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Spišskom Hrhove

Inzerovaný rodinný dom v Spišskom Hrhove v cene 146.000,- € je o 331.560 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Spišskom Hrhove. Rozloha je o 137 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Spišskom Hrhove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Spišskom Hrhove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MA...

Pozícia realitnej ponuky

146.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 305.000,- €
119 m²
Zastavaná plocha 73 m² 170 m²
1182 m²
Celková rozloha 96 m² 1182 m²
260 m²
Úžitková plocha 60 m² 343 m²

Kontaktujte

Martin Augustiňák

Alpha Reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Alpha Reality s.r.o.

Hviezdoslavova 446/8, Spišská Nová Ves 052 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Zastavaná plocha119 m²
Celková rozloha1182 m²
Úžitková plocha260 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zateplený objektplánuje sa
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MA128 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.