Rodinný dom Pereš, Košice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Pereš
Lokalita.: Košice - mestská časť Pereš
Ulica.: Gelnická
370 m²
5
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
660.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

184257x zobrazená v zozname / 5620x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám na predaj samostatne stojací jednopodlažný rodinný dom v mestskej časti Košice-Pereš, na ul. Gelnická.

https://www.youtube.com/watch?v=HetMQhDRgS0

DISPOZÍCIA


5 izbový rodinný dom je obdĺžnikového podlhovastého tvaru s úžitkovou výmerou 370m2. Vstup do domu je zabezpečený z 2 vchodov: hlavný vchod z bočnej strany domu a vchod cez garáž.
V prednej časti domu je priestranná garáž pre 3 autá s výmerou cca 80m2, nad garážou sa nachádza veľká samostatná miestnosť (vhodná aj pre vlastnú kanceláriu), z garáže sa pokračuje do domu a jednotlivých miestností: telocvičňa a izba, ďalej pokračuje hlavná chodba, z ktorej sa dostanete do postranných miestností: izba, izba, šatník, práčovňa, WC, kúpelňa+WC, dom je zakončený kuchyňou prepojenou s obývacou izbou, z ktorej je výstup na terasu a do záhrady. 

Dom sa predáva kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi.

STAVBA


Dom je postavený z tehál Porotherm 30cm, zateplený minerálnou vlnou 16cm, betónová plochá strecha, zdvojené plastové okná, garážová brána s automatickým ovládaním. Podlahy v dome sú z keramickej dlažby. Dom je napojený na komplet inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanál, internet, ústredné kúrenie plynovým kotlom cez podlahové vykurovanie. Dom je nepodpivničený. Dom bol skolaudovaný v roku 2021.

POZEMOK


Celková výmera pozemku je 893m2. Pozemok je rovinatý a oplotený. V záhrade za domom je udržiavaný trávnik a záhrada má výmeru cca 200m2 .

LOKALITA


Dom je situovaný v zastávanej časti. Daná lokalita má kompletnú infraštruktúru a napojenie na inžinierske siete, dobré dopravné spojenie (autom 15min do centra mesta). V blízkosti nájdete potraviny, reštauráciu, materskú školu, zubnú ambulanciu, predajňu športových potrieb aj predajňu nábytku.

Ak vás táto ponuka zaujala a mali by ste záujem o viac informácii alebo obhliadku domu neváhajte ma kontaktovať, rád vám ponuku domu bližšie predstavím.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Košiciach - Pereš na ulici Gelnická

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Košiciach - Pereš. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-61...

Pozícia realitnej ponuky

660.000,- €
Cena nehnuteľnosti 289.000,- € 660.000,- €
370 m²
Celková rozloha 130.7 m² 370 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha370 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-612 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny