Rodinný dom, predaj, Rímska ulica Košice - Juh, na rekonštrukciu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj Rodinný dom v mestskej časti Košice - Juh na ulici Rímska. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 390m2. Obytná časť domu má 90m2. Rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu s možnosť dostavby podkrovného bývania. Má 1.PP pod celým domom a 1.NP. Skladba domu: chodba, 3 x izba, kuchyňa a kúpeľňa. Dom je postavený z tehál a je napojený na všetky inžinierske siete - nová kanalizácia, mestská voda, plyn - novy plynový kotol, elektrina. Orientácia je na Juh a Západ. Možnosť využiť danú nehnuteľnosť aj na podnikateľské účely, nakoľko sa nachádza v časti Košice - Juh, kde je rodinná zástavba ale aj polfunkčná zóna. Poloha domu je mimo hlavnej cesty, v slepej uličke kde je dostatok súkromia ako na bývanie tak aj na podnikanie. V blízkosti obchodné centrá, obchody,základná škola, stredná odborná škola, reštaurácie, joga, posilňovňa, bar, MHD, park a iné....V tejto časti sú na predaj nehnuteľnosti zriedkavo a rádovo za vyššie ceny. Cena danej nehnuteľnosti je adekvátna stavu. Po rekonštrukcii stúpne hodnota Vášho majetku na násobok.
Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou rodinného domu.
V prípade ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel.č. - Nikola Janokova

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj