Rodinný dom pri TipTope, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 6 izb rodinný dom v pôvodnom stave na 8 árovom pozemku vhodný na úpravu pre bývanie alebo podnikanie. Jedná so o prízemnú tehlovú budovu, postavenú okolo r 1920, momentálne rozčlenenú na 2 bytové jednotky (4izb + 2izb) so samostatnými vchodmi, podpivničenú, so šikmou strechou. Podkrovie okrem jednej miestnosti nevyužívané, poskytuje priestor na rozšírenie úžitkovej plochy, krytina plechová. Zastavaná plocha odhadom 240m2, pozemok je dostatočne veľký aj na ďalšiu výstavbu.
Pre svojich klientov maklér pripravil možnosť financovania, vďaka ktorému získate vrátenie splátok hypotekárneho úveru. Bezplatne poradíme, vybavíme.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.:

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice I