Rodinný dom s bazénom na predaj Prešov - N. Šebastová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Slánska
315 m²
600 m²
3
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
280.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

26847x zobrazená v zozname / 12999x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

Atraktívny rodinný dom s bazénom a zimnou záhradou sa nachádza v Nižnej Šebastovej, miestnej časti krajského mesta Prešov. Dom je čiastočne zariadený. Ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu na Slánskej ulici (slepá ulica), pri potoku Šebastovka. Vyhľadávaná lokalita poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť a služby. Zastávka HMD je cca 200 metrov od domu. Vzdialenosť do centra Prešova je 4 kilometre.
Na pozemku sa okrem spomenutých stavieb nachádza podzemná pivnica, záhradný domček, terasa s altánkom, pergolou, grilom a ďalším príslušenstvom. Pred garážou je dláždené parkovacie stojisko a celý pozemok je vysadený okrasnými drevinami či rastlinami. Brána na oplotení i vráta do garáže sú vybavené elektrickými pohonmi. V celom objekte je inštalované zabezpečovacie zariadenie.
Samotná stavba domu je dispozične atypicky členená na poschodia, resp. podlažia a medziposchodie. Za zmienku určite stoja drevené euro-okná so žalúziami a drevené vstupné dvere s vitrážou. Podlahy sú zhotovené z keramickej dlažby a laminátovej plávajúcej podlahy. Schodištia i zábradlia sú z masívneho dreva. Nainštalované svietidlá sú v úspornom prevedení (LED).
Na prízemí sa nachádza dvoj-garáž o výmere 45m2. Jej súčasťou je kotolňa (technológia zn. Buderus - vykurovanie i ohrev bazéna) a s obytnou časťou domu i suterénom je spojená schodišťom.
Na prvom nadzemnom podlaží je vstupná veranda s chodbou, dve menšie miestnosti, obývacia izba a kúpeľňa.
Na medziposchodí sa nachádza priestranná chodba, kuchyňa (linka z masívu so spotrebičmi), špajza a veľká obývacia izba s kozubovými kachľami, ktorá je prepojená so zimnou záhradou a bazénom. Zimná záhrada s bazénom (osvetlenie, protiprúd, vzduchotechnika atď.) ponúka veľkorysých 75 m2 pre oddych a zábavu. Rozmer samotného bazéna je 6,9 x2,9 metra.
Druhé nadzemné podlažie zahŕňa chodbu, dve priestranné izby, šatník, kúpeľňu, toaletu a menšiu lodžiu s pekným výhľadom.
V suteréne sa nachádza relax a hobby zóna. Okrem chodby tu nájdeme dve miestnosti, kúpeľňu, toaletu, sprchu a nechýba ani sauna.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove na ulici Slánska

Inzerovaný rodinný dom na ulici Slánska v Prešove v cene 280.000,- € je o 3.624.457 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Prešove. Rozloha je o 45 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--8...

Pozícia realitnej ponuky

280.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 134 m² 4765 m²
177 m²
Zastavaná plocha 60 m² 432 m²
780 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²
315 m²
Úžitková plocha 66 m² 430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha177 m²
Celková rozloha780 m²
Úžitková plocha315 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Krbáno
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--8 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.