Rodinný dom s veľkým pozemkom a bazénom na predaj Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Súľovská
325 m²
2800 m²
3
7
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
299.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6877x zobrazená v zozname / 9727x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

Atraktívny rodinný dom s bazénom a zimnou záhradou, bohatým zázemím a rozľahlým pozemkom sa nachádza v okrajovej časti krajského mesta Prešov. Dom je čiastočne zariadený. Ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu na Súľovskej ulici (slepá ulica) za prešovskou Kalváriou. Vyhľadávaná lokalita poskytuje spojenie prírody a mestskej aglomerácie, komplexnú občiansku vybavenosť a služby. Zastávka MHD je cca 250 metrov od domu. Vzdialenosť do centra Prešova je 3 kilometre.
Na pozemku sa okrem samotného domu nachádza prístavba s bazénom a relaxačným zázemím, garáž pre dve autá, samostatný hosťovský “byt“ s kúpeľňou a vínnou pivnicou, veľká krytá terasa (ďalšia dve menšie terasy sú na prvom a druhom poschodí), murovaný záhradný domček a dve voliéry pre zvieratá. Predná časť pozemku je mierne svahovitá, zadná časť je svahovitá,upravená do terás. Za zmienku stojí kvalitná konštrukcia na vinič v tvare tunela, zeleninová záhradka a ovocný sad.
Pred garážou je parkovacie stojisko pre tri - štyri osobné automobily, spevnené plochy sú zhotovené z dlažby a brúseného betónu, predná časť pozemku je vysadená okrasnými drevinami. Brána na oplotení i vráta do garáže sú vybavené elektrickými pohonmi. Predné oplotenie je kamenné v kombinácii s kovaným železom, kované sú aj zábradlia, nechýba videovrátnik. Odkvapové žľaby, zvody a oplechovania sú z medi, exteriérové parapety zo žuly. Tehlové murivo je zateplené doskami z minerálnej vlny. Použité materiály i prevedenie zaručujú vysokú životnosť a minimálnu údržbu.
Veľkosť a dispozičné riešenie domu umožňujú aj viac-generačné bývanie, resp. dostatok priestoru i súkromia aj pre veľkú rodinu. Orientácia domu a pozemku je Východ – Západ.
Samotná stavba domu pozostáva z dvoch poschodí, vstupného medziposchodia a suterénu. Na vstupnom medziposchodí sa nachádza veľká chodba, miestnosť pre upratovacie zázemie, šatník a schodište.
Na prvom poschodí je veľká obývacia izba s kuchynskou časťou, chodba, kúpeľňa, spálňa, menšia krytá terasa, chodba k bazénovej časti, bazén s barom, sauna a ďalšia kúpeľňa. Vyhrievaný (plyn + solar) interiérový bazén má rozmer 6 x 4,5 m. Priestranná bazénová miestnosť (62 m2) ma východ aj na veľkú krytú terasu v zadnej časti.
Na druhom poschodí sa nachádza mimoriadne veľká obývacia miestnosť, kúpeľňa a menšia terasa bez prestrešenia.
V suteréne je ďalšia obytná aj technická časť domu. Nájdeme tu chodbu, kuchyňu, spálňu, kúpeľňu, špajzu, menší sklad a kotolňu (technológia zn. Viessmann - vykurovanie i ohrev bazéna).
Podlahy sú zhotovené z keramickej dlažby, žuly, drevenej a laminátovej plávajúcej podlahy. Nainštalované svietidlá sú v úspornom prevedení (LED). V jednotlivých kuchynských linkách sú vstavané spotrebiče, vykurovanie je prostredníctvom radiátorov s termostatickými hlavicami. K dispozícií je celkovo päť kúpeľní a toaliet. V obývacej miestnosti na prvom poschodí je inštalovaná krbová piecka na drevo, ktorá dotvára celkovú atmosféru a pohodu bývania.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove na ulici Súľovská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Súľovská v Prešove v cene 299.000,- € je o 3.426.205 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Prešove. Rozloha je o 62 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Pozícia realitnej ponuky

299.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
2800 m²
Rozloha pozemku 134 m² 4765 m²
390 m²
Zastavaná plocha 60 m² 432 m²
3190 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²
325 m²
Úžitková plocha 66 m² 430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2800 m²
Zastavaná plocha390 m²
Celková rozloha3190 m²
Úžitková plocha325 m²
Počet poschodí3
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 3
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazéninteriérový
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--9 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.