Rodinný dom - Szögliget - Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj 5 izbový Rodinný dom v obci Szögliget - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom. Dom je v stave po čiastočnej rekoštrukcii. Prístup na mierne svahovitý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie.Za domom sa nachádza priestranný hospodársky objekt, ktorý je vhodný na garáž.Pozemok je oplotený, delený na dvor predný, dvor zadný, zatrávnená záhrada. Parkovanie je možné na dvore. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Predáva sa s kompletným zariadením.
Lokalita: V obci žije 700 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na mierne svahovitom teréne. Obec je vzdialená 20 km od hraničného priechodu Hosťovce. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Predáva sa s kompletným zariadením.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 814

CENA : 45.000 eur
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase


Plochy: Pozemok 1100 m2, úžitková plocha 130 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň, tehla. STROPY- betónové. PODLAHY - drevené, dlažby. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka, vnútorné , stierky. OKNÁ - drevené. DVERE - exteriérové vchodové drevené, interiérové dvere drevené. STRECHA - členitá, prikrytá pálenou škridľou, na drevenom krove. ELEKTRICKÁ prípojka- zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ prípojka - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - prípojka na pozemku. KÚRENIE - plynovými gamatkami. VODA - z obecného vodovodu. Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Prízemie : kuchyňa, 3x izba / je potrebné dokončiť rekonštrukciu izieb aj kúpeľni /
Prízemie vyvýšené : vstup do domu vonkajším schodiskom, predsieň, chodba, 2 x izba a špajza.
Podkrovie : využívané na povalu.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Edelény

Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti
Predaj 29.000,- €
Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti

- zachovalý dom- veľký rovinatý pozemok- krásny výhľad- potenciál na bývanie alebo rekreáciuTOP Real Košice ponúka na predaj samostatne stojaci dom s veľkým pozemkom v maďarskej obci Komjáti.Len 10...

Rodinný dom 75 m2 Komjáti
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom - Komjáti 29.000,- € Rodinný dom 75 m2 Komjáti predaj