Rodinný dom - VILA Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 5 izbový Rodinný dom v Maďarsku- Košice okolie. Hlavnú stavbu tvorí rodinný dom postavený v roku 2002 postavený na rovinatom pozemku, záhrada je členitá svahovitá, končiaca lesom. Na pozemku je kamenná pivnica - vináreň. Tento dvojpodlažný štýlovo zariadený dom disponuje na prízemí obývacou izbou a vybavenou kuchyňou, 2 x spálňou, kúpelňou a samostaným WC, vykurovanou garážou. V podkroví je otvorený priestor s prúteným sedením, 2 spálne, kúpeľňa s WC a veľká terasa. Parkovanie možné vo dvore, alebo v garáži. Bez ťarchy, voľná ihneď. Nehnuteľnosť sa predáva zariadená. Ďalšie informácie obdržíte v realitnej kancelárii.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 757
Plochy: Pozemok 2200 m2, úžitková plocha : 250 m2.
Pechnický popis: Konštrukcia objektu: tehlové tvárnice, deliace priečky: tehla. Základy: betón, kameň. Podlaha: Parkety, keramická dlažba. Steny: omietky stierky. Exteriér stavby: zeteplené steny, fasádna omietka. Okná: drevené eurookná s izolačným dvojsklom. Dvere exteriérové vchodové: drevené, interiérové dvere drevené. Strecha je typu členitá sedlová, drevený krov prikrytý škridlovou krytinou. Počet komínov: 2. IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, plynová prípojka v dome. Kúrenie je kombinované plynovými kotlom ústredné, panelovými radiátormi, podlahové kúrenie alternatívne kúrenie kachlovou pecou na pevné palivo. Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície s možnosťou okamžitého nasťahovania. Nehnuteľnosť sa predáva zariadená. Ďalšie informácie obdržíte v realitnej kancelárii.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Vila, Gönc

5 - izbový Rodinný dom,  Maďarsko
Predaj 276.400,- €
5 - izbový Rodinný dom, Maďarsko

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 5- izbový Rodinný dom v obci Sima - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom, vidieckeho typu postavený v roku 1930...

Vila 7600 m2 Sima
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
5 - izbový Rodinný dom, Maďarsko 276.400,- € Vila 7600 m2 Sima predaj