Rodinný penzión na predaj, Veľký Meder

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte zabehnuté podnikanie s kompletným vybavením, kúpa tohto penziónu bude pre Vás tou správnou voľbou. PENZIÓN s úžitkovou plochou 320m2 v meste Veľký Meder sa nachádza na hlavnej medzinárodnej trase medzi Bratislavou a Komárnom, asi 6 km od maďarských štátnych hraníc, 20 km od mesta Győr (Ráb) a 65 km od Bratislavy. Desaťročia zabehnutý, veľmi obľúbený penzión vyhľadávajú najmä turisti zo susedných štátov. Okrem ubytovania turistov ponúka aj priestor na 2 nadzemnom podlaží pre vlastné bývanie ako aj skladovacie priestory v suteréne.
Nehnuteľnosť sa nachádza v centre mesta neďaleko vyhľadávaného termálneho kúpaliska AQUAPARK THERMAL CORVINUS VEĽKÝ MEDER, ktorý je celoročným lákadlom pre turistov, známy najmä vodným parkom. Geotermálna voda s teplotou 57 až 72 °C, vyvierajúca z dvoch prameňov, má blahodarné účinky na pohybové ústrojenstvo a zabezpečuje v bazénoch oddych i relax pre všetky vekové kategórie.

V rámci rekonštrukcie v roku 2004 boli vymenené všetky potrubia, elektrické vedenia. Budova je zateplená, okná a dvere plastové so sieťkami a vnútornými žalúziami. V obývacích priestoroch sú plávajúce podlahy s kobercami a v ostatných miestnostiach dlažby. Kúrenie je riešené radiátormi s elektrickým kotlom. Krb v jedálni pre hostí je riešený s prieduchmi na vykurovanie jedálne aj poschodia.
Pozemok je oplotený s posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Na útulne upravenom dvore okolo penziónu sú altánky na vonkajšie posedenie . Jeden z nich je aj podpivničený so vstupom do kuchyne určený aj na zásobovanie tovarom. Sú vytvorené aj parkovacie státia pre 5 áut.

PRÍZEMIE – 1.nadzemné podlažie:
Penzión má 8 samostatných vchodov z dvora z ktorých 6 zabezpečuje prístup do jednotlivých izieb cez terasy pred vchodom, 1 hlavný vchod do penziónu cez recepciu a 1 vedľajší vchod cez terasu do jedálne.
Penzión pozostáva z hosťovskej a obslužnej časti.
Hosťovskú tvoria
- štyri 2 lôžkové izby s možnosťou prístelky s vlastnou terasou sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC, sprchovacím kútom a umývadlom s ústredným kúrením
káblovou televíziou a internetom (WIFI)
- dve 2 lôžkové izby s možnosťou prístelky sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC, sprchovacím kútom a umývadlom a terasu nahrádza spoločný altánok vybavený grilom pre príjemné posedenia. Samozrejmosťou je ústredné kúrenie, káblovou televíziou a internetom (WIFI)

Obslužná časť penziónu pozostáva z jedálne, 2 toaliet, funkčne vybavenej kuchyne, technickej miestnosti, recepcie s prijímacou kanceláriou a skladovými priestormi.

Terasa so záhradným sedením Vám i Vašim hosťov umožňuje nielen príjemný relax po náročnom dni v výhľadom na dokonale upravenú záhradu, ale dáva príležitosť aj na posedenia počas príjemných letných večerov.


POSCHODIE – 2.nadzemné podlažie :

Do obytnej časti penziónu sa dostaneme cez hlavný vchod a recepciu po kruhovom schodišti. Ocitneme sa v presvetlenej otvorenej miestnosti, ktorá rozdeľuje obytnú časť na dennú (pravá časť) a nočnú (ľavá časť). Denná čast pozostáva z rozľahlej kuchyne a obývacej izby, kým nočnú časť tvoria 2 samostatné spálne, šatník, kúpeľňa a WC. Dennú časť je možné rekonštrukciou podkrovnej časti rozšíriť.

Rozľahlý a pekne upravený dvor a záhrada ponúka priestor na mnoho aktivít, či už športových (napr. rôzne loptové hry) alebo relaxačných. V zadnej časti dvora sa nachádza záhradné jazierko s rybičkami, ktoré len dolaďuje príjemnú atmosféru záhrady.


Okolie
Aj keď ide o pomerne malé mestečko, jeho história presahuje 900 rokov. Je to miesto, kde sa snúbi kúpeľníctvo, turistika a príroda. Populárny je predovšetkým pre termálne kúpele Thermal Corvinus, medzi jeho pozoruhodnosti však patrí aj zbierka predmetov z každodenného života miestnych sedliakov, ktorá sa nachádza v najstaršom dome mesta. V okolí sa vydajte k Číčovskému mŕtvemu ramenu alebo do chránenej oblasti Dropie.
- Jeden z najväčších lanových parkov na Slovensku – TARZÁNIA Veľký Meder - sa nachádza v areáli termálneho kúpaliska. Tento zážitok je vhodný pre všetkých tých, ktorí majú radi výšky - či už malých alebo veľkých dobrodruhov.
- Okrem termálneho kúpaliska sa môžete za letným osviežením pri Veľkom Mederi vydať aj za kúpaním na prírodnom kúpalisku Okočské jazero. Voda v jazere vás poteší svojou čistotou a sviežosťou, pláž je tvorená príjemnými okruhliakmi. Pri troche pozornosti môžete pri potápaní nájsť i drobné mušle. Pozor si ale dávajte na hĺbku jazera - dosahuje totiž od 0,50 do 30 metrov
- Okočské jazero je obľúbené i na rybárčenie. Dostať sa sem môžete ako autom, tak i na bicykli po cyklotrase vedúcej z Veľkého Medera po smerom na obec Okoč.

Aktuálne tento penzión nenájdete v ponuke žiadnej realitnej kancelárie. Ak vás nehnuteľnosť zaujala, určite si dohodnite termín obhliadky.
V cene sú započítané komplexné právne služby.
V prípade záujmu je IHNEĎ voľný a zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Dunajská Streda

Veľký Meder - penzion na predaj
Predaj Cena v RK
Veľký Meder - penzion na predaj

Penzión sa nachádza v tichom prostredí, len 15 minút chôdze od aquaparku a centra mesta, ako súčasť ulicovej zástavby, ktorá vedie priamo ku kúpeľnému areálu. Objekt leží na pozemku o...

Hotely a penzióny 826 m2 Veľký Meder / Dunajská
Predáme veľký RD v obci Veľký Meder
Predaj Cena v RK
Predáme veľký RD v obci Veľký Meder

Penzión sa nachádza v tichom prostredí, len 15 minút chôdze od aquaparku a centra mesta, ako súčasť ulicovej zástavby, ktorá vedie priamo ku kúpeľnému areálu. Objekt leží na pozemku o...

Hotely a penzióny 826 m2 Veľký Meder
Predaj, penzión Veľký Meder, so samostatným obchodný...
Predaj 255.000,- €
Predaj, penzión Veľký Meder, so samostatným obchodný...

Rozhodli ste sa podnikať a hľadáte vhodnú príležitosť? Ponúkame Vám ju v podobe zabehnutého rodinného penziónu so stálou klientelou.Ako bonus prikladáme samostatný obchodný priestor, to všetko v kúpeľnom meste...

Hotely a penzióny 345 m2 Veľký Meder
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Veľký Meder - penzion na predaj Cena v RK Hotely a penzióny 826 m2 Veľký Meder
Dunajská
predaj
Predáme veľký RD v obci Veľký Meder Cena v RK Hotely a penzióny 826 m2 Veľký Meder predaj
Predaj, penzión Veľký Meder, so samostatným obchodný... 255.000,- € Hotely a penzióny 345 m2 Veľký Meder predaj