Rozbehnite sezónu v nových priestoroch. Veľký Kýr, okr.Nové Zámky.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Vo frekventovanej časti obce Veľký Kýr dám do prenájmu priestor s bezproblémovým parkovaním, vhodný na zriadenie pohostinstva, prevádzky rýchleho občerstvenia, kaviarne, cukrárne, malých potravín, predajne s iným sortimentom, centra rôznych služieb a pod. Celková úžitková plocha stavby je viac ako 300m2, zastavaná plocha 110m2.
Na poschodí sa nachádza priestor vhodný na posedenia pre uzavreté spoločnosti a tento priestor je vhodný aj na organizáciu školení pre skupinu cca 20osôb.
K dispozícii je aj terasa pred budovou, dvor. Na dvore je možnosť organizovať grilovačky, varenie gulášu a podobné zážitkové akcie.
Objekt je energeticky veľmi úsporný vďaka podlahovému vykurovaniu (kotol je na pevné palivo) a solárnemu ohrevu vody.
Cena prenájmu je tu 800€/mesiac + energie.

Samostatnú časť objektu tvorí menšia prevádzka s výmerou cca 20m2, vhodná na zriadenie malých potravín, polievkárne, prípravu lángošov, kebabu a pod. Fantázii sa medze nekladú :) Nájom za tento priestor je 150 €/mesiac a platí sa samostatne.
Oba objekty majú samostatné merače energií a je možné ich prenajať aj jednotlivo.

Podmienkou prenájmu je zložiť depozit vo výške 3mesačných nájmov + nájomné na mesiac dopredu. Energie sa uhrádzajú na mesačnej báze na základe skutočných spotrieb.

Podobné realitné ponuky

Prenajmem zabehnutú prevádzku v Nových Zámkoch
Prenájom 400,- €
Prenajmem zabehnutú prevádzku v Nových Zámkoch

PONUKA: Prenajmem zabehnutý podnik neďaleko centra v Nových Zámkoch. Budova je postavená z tehly a prešla rekonštrukciou. Podnik má plastové okná, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou. Je napojený na...

Gastro priestory 100 m2 Nové Zámky / Nové Zámky
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajmem zabehnutú prevádzku v Nových Zámkoch 400,- € Gastro priestory 100 m2 Nové Zámky
Nové Zámky
prenájom