Rozsiahly pozemok na vinohradoch v obci Vrádište

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj rozsiahly pozemok v obci Vrádište. Svojou rozlohou 2 300 m2 ponúka široký priestor na akúkoľvek činnosť. Na pozemku sa nachádza studňa s pitnou vodou. Pozemok takisto poskytuje možnosť napojenie sa na elektrickú sieť, ktorá sa nachádza pár metrov od pozemku. Pozemok je cez deň krásne presvetlený, poskytuje krásny výhľad, keďže sa nachádza na kopci.

Lokácia pozemku je uprostred vinohradov. Vedie k nemu obecná nespevnená prístupová cesta, ktorá sa však v budúcnosti plánuje spevniť a na jej mieste bude vytvorený cyklo chodník. Lokalita je tichá, ako stvorená na oddych. Pár metrov od pozemku sa zároveň nachádza aj golfové ihrisko. Obec Vrádište sa nachádza pár km od Skalice a Senice. Je to ľahko dostupná obec, ktorá disponuje všetkým, čo človek k bývaniu potrebuje - škola, škôlka, potraviny.

Simona Jurovatá
Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.

Facebook: RADO Reality


Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky

Na predaj vinohradnícka chata s vinicou - Skalica časť Hliníky
Predaj 198.000,- €
Na predaj vinohradnícka chata s vinicou - Skalica časť Hliníky

Vinobranie, oberačky a ochutnávky vín, s celoročným bývaním... Na okraji mesta Skalica, vo vinárskej oblasti Hliníky ponúka 3RP reality exkluzívne na predaj vinohradnícku chatu s vinicou.Vinohradnícka chata je krásne...

Vinice 1096 m2 Skalica / Hliníky
Predaj: Záhradka s pivnicou v Skalici - LIŠTINY - NOVÁ CENA !!!!
Predaj 33.500,- €
Predaj: Záhradka s pivnicou v Skalici - LIŠTINY - NOVÁ CENA !!!!

AstonReal ponúka na predaj slnečnú Záhradku s chatkou o rozlohe 410m2 t.j. cca 45x9m, v záhradkárskej osade v Skalici časť Lištiny, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka...

Vinice 443 m2 Skalica / Lištiny
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj vinohradnícka chata s vinicou - Skalica časť Hliníky 198.000,- € Vinice 1096 m2 Skalica
Hliníky
predaj
Predaj: Záhradka s pivnicou v Skalici - LIŠTINY - NOVÁ CENA !!!! 33.500,- € Vinice 443 m2 Skalica
Lištiny
predaj