SIDE Apartment, 138m2, čiastočne zariadený, bazén, Turecko-Side

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Berky reality a partners ponúka na predaj rekreačný apartmán v Turecku v turistickej destinácií SIDE.
Apartmán sa nachádza v novovybudovanom komplexe NYMPHEUM, na 2. poschodí s v úžitkovou plochu 98 m2. Spolu s pridruženou terasou a dvomi balkónmi s rozlohou 40 m2 apartmán poskytuje veľmi štedrých 138 m2.

Ide o rožný apartmán, ktorý obsahuje vstupnú chodbu, obývačku otvorenú s kuchyňou, dve spálne, 2 kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Nachádzajú sa v ňom vstavané skrine.
Nehnuteľnosť je čiastočne zariadená. Nachádzajú sa v nej nové elektrospotrebiče ako chladnička s mrazničkou, elektrická rúra a plynový sporák. Kuchynská linka je taktiež nová. Apartmán je plne klimatizovaný.

Okolie apartmánu je krásne udržiavané. V komplexe sa nachádza veľký exteriérový bazén, vnútorný krytý bazén, sauna, fitnes centrum, malé kino, spoločenská miestnosť. V budúcnosti sa plánuje otvorenie reštaurácie v komplexe. Zatiaľ klienti môžu využívať reštauračné služby vo vedľajšom komplexe, ktorý s komplexom NYMPHEUS susedí.

Komplexe je vzdialený len 1 km od mora. Do centra starého historického mesta Side plného reštaurácií, kaviarní a barov je to len 8 min. autom.
Kúpa apartmánu môže byť pre Vás aj skvelou investičnou príležitosťou a Turecko je tou ideálnou destináciou.

Pre viac informácií sa môžete obrátiť na:

Miroslav Berky
Obchodný riaditeľ

mob.:

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Manavgat