ŠIKOVNÝ 2-IZBOVÝ BYT (VEĽKÁ 2-GARSÓNKA), NOVÁ KOMPLET. REK., PETRŽALKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Mlynarovičova
48.19 m²
12
9
2
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
169.000,- € Možnosť dohody!, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

78257x zobrazená v zozname / 3463x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Robotický vysávač k bytu ZADARMO

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj dizajnový 2-izbový byt (2-GARSÓNKU DeLuxe) v bratislavskej mestskej časti Petržalka, začiatok m.č., časť Ovsište - na ulici Mlynarovičova. Je situovaný na 9. poschodí v 12-poschodovom zrenovovanom bytovom dome s dvomi výťahmi.

Nehnuteľnosť prešla úplne novou šikovnou a precíznou rekonštrukciou dokončenou v máji tohto roku (r.2023). Pôdorys je využitý a šikovne oddelí dennú a nočnú časť. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, z ktorej prechádzame do kúpeľne s vaňou vyhotovenej s veľmi čistými obkladmi a dlažbou. Denná časť je kompletne a štýlovo zariadená a doplnená o kvalitné tapety. Zariadená obývacia izba spolu s kuchyňou vybavenou sektorovou kuchynskou linkou na mieru v príjemných moderných farbách, ktorá ponúka vstavané spotrebiče – granitový dres, digestor, el. rúra zn. Amica a plnohodnotná indukčná varná doska. Z obývacej izby je výstup na veľkú loggiu. Nočná časť ponúka veľkú vybavenú spálňu s druhou loggiou. Príslušenstvom nehnuteľnosti je aj pivnica na rovnakom podlaží.

REKONŠTRUKCIA BYTU (2023):


+ nové podlahy (kombinácia podláh: dlažba / plávajúca laminátová podlaha)
+ nové vodoinštalačné rozvody, elektrické rozvody, pripojenie na internet
+ nová kúpeľňa a sanita
+ plastové okná
+ nové stierky a tapety
+ osadené nové interiérové dvere a zárubne
+ sektorová kuchynská linka na mieru vrátane zabudovaných elektrospotrebičov (digestor, varná doska, el. rúra)
+ nový nábytok spálne a obývacej izby
+ položená nová dlažba aj na dvoch loggiách

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou – je zateplený so zrekonštruovanou strechou, menené všetky stúpacie a ležaté rozvody, disponuje udržiavanými spoločnými priestormi a do budúcna je schválený návrh na úplne nové výťahy. Hneď pri bytovom dome sa nachádza dostatok parkovacích miest a tichý park s dostatkom zelene.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Mlynarovičova ul.; Bratislava - Petržalka
* obľúbená časť Petržalky, časť Ovsište
* stav: kompletná rekonštrukcia (05/2023)
* poschodie: 9/12
* celková plocha bytu: 48,19 m2
* orientácia: Južná
* dizajnové a moderné materiály a prevedenie
* kompletne zariadený - v cene
* ihneď k nasťahovaniu bez vstupných investícií
* vyhľadávaná lokalita
* kompletná občianska vybavenosť
* predmetom prevodu vlastníctva je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom
* BEZ ŤARCHY!

LOKALITA A OKOLIE:


Byt a bytový dom sa nachádzajú v mestskej časti Petržalka časť Ovsište, ktorá zabezpečí občiansku vybavenosť a dostupnosť doslova na skok od centra hlavného mesta. Okolie poskytuje kvalitné bývanie bez ďalších investícií do rekonštrukcie (obľúbené nákupné centrumEUROVEA, potraviny TERNO priamo pod bytovým domom, Billa – v blízkosti služby, Zdravotné stredisko Šustekova, reštaurácie a kaviarne lokálneho charakteru – pri bytovom dome Gymnáziá a mnohé iné ako pekáreň, známa Petržalská kľúčová služba či trh Mlynarovičova). Športové vyžitie je naozaj pestré a ulahodí každému typu športovcov – bežecké dráhy, fitness centrá a cyklotrasy. Jazero Malý a Veľký Draždiak či Chorvátske rameno doslova pri bytovom dome, množstvo parkov s možnosťou prechádzok, kde Petržalka dominuje dostatkom zelene v porovnaní s inými mestskými časťami.
Lokalita zabezpečí pohodlné a bezproblémové dopravné napojenie do centra mesta autom aj mestskou hromadnou dopravou. Zastávky autobusov MHD na dva smery sú vzdialené pár minút chôdze a taktiež blízkosť električkovej trate - linky č. 3, 68, 84, 88, 99. Obchodné centrumEUROVEA je vzdialené len pár zastávok električkou, do 20 minút peši po Starom moste.

POHĽAD MAKLÉRA:


Kvalitná rekonštrukcia, vôňa novoty, bez nutnosti akýchkoľvek ďalších investícií? Toto je bývanie kde si naozaj stačí priniesť iba osobné veci. Ak hľadáte investičné či štartovacie bývanie je táto ponuka určená práve pre Vás. Nadčasová kvalitná rekonštrukcia osloví mladých ľudí či pár a neomrzí svojím prevedením – ani po rokoch spokojného bývania. Veľkou výhodou je oddelená denná a nočná časť na typ nehnuteľnosti a 2 veľké loggia a pivnica.

Odporúčam vidieť!



CENA: 169.000,-EUR

Možnosť dohody!


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie!



ID: 8181939
Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.
Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v 1.BCR REALITY s.r.o. uverejnených na: https://www.1bcr.sk/1bcr-licitacia

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Mlynarovičova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

169.000,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
48.19 m²
Celková rozloha 36.19 m² 81.8 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha48.19 m²
Poschodie9
Počet poschodí12
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8181940 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny