Skladová hala • malá výroba • priemysel • e-shop • 375 m2 • Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
375 m²
prenájom - Sklady a haly
2.000,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

39055x zobrazená v zozname / 4198x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom novo zrekonštruovaný objekt - halu s kompletným sociálnym a administratívnym zázemím o celkovej výmere 375 m2.

Rekonštrukcia prezentuje štýl vidieka. Hala je zasadená do tohto typického prostredia a vie štýlovo podporiť koncept určitého druhu prevádzok.

Nachádza sa v samostatnom zabezpečenom areály len 3 km od mestského obchvatu.

Priestor je dispozične členený na dve časti. Skladová časť so vstupmi cez administratívu, ďalej cez klasické dvere do skladu a cez priemyselnú bránu - dvojkrídlo s rozmerom 3,5m x 3,5m. Druhá časť - vykurovaný vstavok s kompletným zázemím - sprchou, kuchyňou a administratívou.

K dispozícii cca 2500 m2 voľných a parkovacích plôch.

Konštrukcia - zmiešaná, podlaha priemyselná - liaty betón, svetlá výška haly 4m, IS - elektrika, voda z vlastnej studene, odpad do septiku, kúrenie podľa požiadavky (klíma, žiariče).

Cena: 2 000€/mesiac + energie + DPH

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Trnave

Inzerovaný sklad / halu v Trnave v cene 2.000,- €/mes. je o 211 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Trnave. Rozloha je o 806 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 skladov a hál v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-LR...

Pozícia realitnej ponuky

2.000,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 80,- €/mes. 13.500,- €/mes.
375 m²
Úžitková plocha 14 m² 3000 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha375 m²
Statusaktívne
Strechapo rekonštrukcii

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LR-242 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.