Skladové a výrobné priestory za výhodnú cenu, Holloháza,25 km od Košíc

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom skladové a výrobné priestory (využiteľné napr. ako sklad stavebného, technického materiálu, nejaká jednoduchšia výroba - stolárstvo, keramika, textilná výroba a pod.), ktoré sa nachádzajú v uzatvorenom objekte v Holloháze v Maďarsku. Priestory o výmere 3800 m2 sa nachádzajú v 4 podlažnej budove. Výmera 1 podlažia je cca 700-1000 m2. Objekt ponúka priestory aj na kancelárie, šatne a sociálne zariadenia.
Výhodou je jednoduchý prístup do skladov cez bránu (aj pre kamióny), možnosť nakladania a vykladania tovaru priamo do skladu. Objekt disponuje 2 výťahmi s nosnosťou 1.000kg a 500 kg, je v pôvodnom stave (viď fotky), ale začína sa s jeho rekonštrukciou na základe konkrétnych požiadaviek nájomcov.
Územie, na ktorom sa objekt nachádza, je v znevýhodnenom regióne. Subjekt, ktorý by chcel preniesť svoje podnikateľské aktivity, resp. výrobu na toto územie, má veľkú šancu získať štátnu podporu.
Prístup do Holloházy:
Trasa z KE cez Skároš je dlhá 25 km a je určená pre vozidlá do 3,5 ton.
Trasa cez Gӧnc je dlhá 55 km a je určená pre kamiónovú dopravu.
Cena: 2,40.-€/ m2/mesiac + médiá + servisné poplatky
Cena prenájmu nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle – Ing.D.Jirkovská

Podobné realitné ponuky