Skladovo - výrobný areál (0, 6 ha) Moldava nad Bodvou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Moldava nad Bodvou
Ulica.: Železničná
3610 m²
6557 m²
predaj - Sklady a haly
410.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3058x zobrazená v zozname / 407x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8050 - Ponúkame na predaj skladovo - výrobný areál s celkovou výmerou 0,6 ha nachádzajúci sa v Moldave nad Bodvou v blízkosti Košíc (30 min) a hraníc Slovensko - Maďarsko (20 min prechod Hosťovce-Hidvégardó). Moldava nad Bodvou sa nachádza na hlavnom cestnom dopravnom koridore v smere Košice - Rožňava v smere na západ. Výhodou je aj napojenie lokality na železničnú sieť, pričom práve prebieha elektrifikácia trate v úseku Moldava nad Bodvou - Haniska pri Košiciach (dokončenie 2023). Železničné napojenie Košíc ako významného dopravného uzla v smere ďalej na západ po južnej vetve je jedna z dopravných priorít pre rozvoj regiónu. Areál sa nachádza v tesnej blízkosti železnice, pričom je možné realizovať jeho priame napojenie.

Priemyselný areál má celkovú výmeru vyše 0,6 ha (6 557 m2). Areál pozostáva z 5 vzájomne prepojených skladových priestorov a prízemnej administratívnej budovy (zastavaná plocha je 3 610 m2. Súčasťou objektu je mostová váha z vážnicou a laboratóriom. Areál je v susedstve železničnej trate. Celý objekt je oplotený, napojený na inžinierske siete, voda, elektrina a plyn. V areáli sú spevnené plochy. Areál sa využíval ako čistiaca stanica osív poľnohospodárskych plodín (obilniny, strukoviny, olejniny a drobné semená). K dispozícii je aj kompletná technológia pre danú činnosť (linky na úpravu osív, moriace linky).

Areál má multifunkčné investičné využitie, možné je zachovať aj súčasný účel v oblasti poľnohospodárstva alebo riešiť úpravu na výrobný areál s výhodným dopravným napojením v oblasti (železnica), ktorá je prioritná z hľadiska regionálneho rozvoja.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Moldave nad Bodvou na ulici Železničná

Inzerovaný sklad / halu na ulici Železničná v Moldave nad Bodvou v cene 410.000,- € je o 12 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Moldave nad Bodvou. Rozloha má priemernú rozlohu skladu a haly v Moldave nad Bodvou.

Pozícia realitnej ponuky

410.000,- €
Cena nehnuteľnosti 177.990,- € 690.000,- €
3610 m²
Úžitková plocha 2060 m² 3610 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku6557 m²
Zastavaná plocha3610 m²
Úžitková plocha3610 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8368 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.