SKLADOVÝ PRIESTOR NA PRENÁJOM - KOŠICE - JUH - STRÁŽENÝ OBJEKT

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY ponúka na prenájom skladový priestor vo výmere 360 m2, nachádzajúci sa v priemyselnom objekte, stráženom kamerami, rampou, ktorou prejde len vozidlo vpustené strážnou službou, ktorá pracuje na vrátnici. Peších návštevníkov bez nájomnej zmluvy eviduje s ich osobnými údajmi a časom vstupu, teda bezpečnosť patrí medzi priority prenajímateľa, z hľadiska komfortu pre nájomcov.
Skladová hala sa nachádza na Južnej triede v Košiciach, v priemyselnej zóne, bližšie ku križovatke VSS, ako k centru mesta. Avšak osobným a či malým nákladným autom od centra je to cca 5 minút a od colnice, po hlavnom ťahu je to do 8 minút (jeden semafor navyše pri RYBA Košice z Jantárovej na Južnú triedu, inak bez zdržania pre veľké nákladné vozidlá ako sú kamióny a pod.).

V priestore je vytvorené nové sociálne zázemie, čo zabezpečuje hygienu pre personál dopravnej obsluhy, ako aj možnosť využitia prívodu vody na prevádzkové účely skladovacej činnosti budúceho nájomcu.

Navrhovaná cena za prenájom je 1200 € mesačne bez DPH a služieb.

Služby:
teplo – bez dodávky tepla
elektrická energia - samostatné meranie podľa spotreby
vodné, stočné - samostatné meranie podľa spotreby
odvádzanie zrážkovej vody 7,50 € / mesačne / bez DPH
evidencia pohybu motorových vozidiel 61,20 € / mesačne / bez DPH

Výška nájmu zahŕňa vyhradené bezplatné parkovanie pred skladovým priestorom v nevyhnutnom rozsahu.


Depozit (finančná zábezpeka) vo výške 4.695,00 €, splatný do 7 dní po podpise nájomnej zmluvy.
1 – mesačná výpovedná lehota.

K dispozícii sú AJ v tomto areáli tiež kancelárske, obchodné a výrobné priestory. A taktiež máme v ponuke PRIESTORY AJ V INÝCH objektoch v rámci celého mesta v Košiciach.

V prípade otázok alebo záujmu nás neváhajte kontaktovať na , alebo emailom na prípadne navštíviť nás osobne v kancelárii na Štúrovej ulici č. 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky