Skolaudovaný 3-izbový byt s predzáhradkou-Pod.Biskupice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Družobná
76.27 m²
2
prízemie
3
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
219.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5114x zobrazená v zozname / 171x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dva 3-izbové byty v rodinnom dome s terasou a balkónom alebo predzáhradkou a parkovacím státím na Družobnej ulici č.39 v Podunajských Biskupiciach. Rodinný dom (viladom s troma bytovými jednotkami) ponúka súkromie a pokojné bývanie v uzatvorenom areáli.
Ponúkaný byt č.1 na o výmere 76,27m2 a výmera terasy 13,43m2 a výmere predzáhradky 142m2, sa predáva v cene 219.900.-EUR. K bytu prislúchajú dve parkovacie státia pri dome v uzatvorenom dvore.

V objekte rodinného domu sa nachádzajú tri bytové jednotky. Byt č.1 na 1.pp o výmere 76,27m2, výmera terasy 13,43m2 a výmere predzáhradky 142m2 (polo zapustená úroveň), Byt č.2 na 1.np ktorý je predaný a Byt č.3 na 2.np o výmere 89,1 m2 s balkónom o výmere 14,8m2 a slnečnou terasou o výmere 8,5m2 v cene 259.000.-.
Byty sú dispozične dobre riešené a orientované na slnečnú stranu dennou časťou. Každý byt má priestranný balkón alebo terasu (predzáhradku) a vedľa domu možnosť dvoch vonkajších parkovacích státií.
Každý byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s wc, otvoreného priestoru kuchyne s obývacou izbou a dvoch spální. Každý byt má svoj vlastný plynový kondenzačný kotol. Stavba bola dokončená v roku 2022 a je skolaudovaná. Byty sa predávajú v stave holobyt s možnosťou dorobenia do štandardu, cena je vrátane dvoch vonkajších parkovacích miest.

Technické vybavenie rodinného domu: Stavba je vyhotovená ako prestavba staršieho pôvodného rodinného domu s tým, že z pôvodného domu zostalo len nosné a obvodové murivo a celá dostavba a zmena dispozície je riešená z nových kvalitných stavebných materiálov.

Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť. V okolí domu sa nachádza autobusová zastávka, v blízkosti výjazd na diaľnicu (obchvat), základná občianska vybavenosť (obchody, reštaurácia, služby), základná škola, materská škola a dostatok zelene.

Link na video prehliadku: https://cloud.archcom.sk/vt-byty-druzobna-ba/index.htm

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Družobná

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Družobná v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 219.900,- € je o 22.184 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 trojizbových bytov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-TH...

Pozícia realitnej ponuky

219.900,- €
Cena nehnuteľnosti 147.000,- € 324.900,- €
76.27 m²
Úžitková plocha 65 m² 92 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha76.27 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Počet izieb3
Statusaktívne
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TH-1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.