SKVELÁ PONUKA! PRIEMYSELNÁ KVALITNÁ BUDOVA HURBANOVO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Hurbanovo
Ulica.: 1.Mája
528 m²
1
studňa
230/400V
žumpa
predaj - Výrobné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

69536x zobrazená v zozname / 9422x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY ponúka na predaj novozrekonštruovanú priemyselnú budovu v meste Hurbanovo. Rozloha pozemku: 1672 m2, zastavaná plocha 349 m2, podlahová plocha je 528 m2. Dispozičné riešenie budovy:
Prízemie: dve väčšie miestnosti (každá miestnosť má samostatný vchod s automatickou bránou), dve kúpeľne, schodisko, technická miestnosť s plynovými hodinami.
Poschodie: kancelárie, toalety, technická miestnosť, výrobná miestnosť.
Budova prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou: podlahy na prízemí nový pancierový betón, nové okná (trojsklo), nové stropy, nové elektrické vedenia, podlahové kúrenie v kancelárii a v sociálnych zariadeniach, v ostatnych miestnostiach úsporné infra žiariče, optický internet. Celá budova je zateplená. Odpadová voda je riešená do žumpy, vlastná studňa, 120 A istič. Pozemok je kompletne oplotený, bezproblémové parkovanie, s možnosťou rozšírenia budovy. Priemyselná budova je naozaj kvalitne krásne zrekonštruovaný, odporúčam osobnú obhliadku!

Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY offers for sale a newly renovated industrial building in Hurbanovo. Land area: 1672 m2, built-up area 349 m2, floor area is 528 m2. Layout solution of the building:
Ground floor: two larger rooms (each room has a separate entrance with automatic gate), two bathrooms, staircase, utility room with gas clock.
Floor: offices, toilets, technical room, production room.
The building underwent a complete high-quality renovation: new reinforced concrete floors on the ground floor, new windows (triple glass), new ceilings, new electrical lines, underfloor heating in the office and social facilities, energy-saving infrared heaters in other rooms, optical Internet. The entire building is insulated. Wastewater is disposed of in a cesspool, own well, 120 A circuit breaker. The land is completely fenced, problem-free parking, with the possibility of expanding the building. The industrial building is really well and beautifully renovated, I recommend a personal inspection

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja výrobného priestoru v Hurbanove na ulici 1.Mája

Rozloha je o 664 metrov menšia ako je priemerná rozloha výrobného priestoru v Hurbanove.

Podrobné informácie

Celková rozloha1672 m²
Úžitková plocha528 m²
Počet poschodí1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--32 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.