Slnečná garsónka s lodžiou, BA IV. Karlova Ves, ul. Pribišova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom slnečnú garsónku s LODŽIOU na ulici Pribišova v lokalite Bratislava IV. Karlova Ves, časť Dlhé Diely. Celková plocha bytu je 34,53 m2 plus LODŽIA, nachádza sa na 4. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s 2 VÝŤAHMI. Garsónka pozostáva z jednej obytnej miestnosti s kuchynskou linkou a príslušenstva (kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a predsieň). K bytu prináleží PIVNICA.

STAV BYTU:
V byte sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, dlažba. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi (varná doska s elektrickou rúrou), chladnička Samsung. Vstavané skrine v predsieni, v izbe plazmový televízor (Panasonic), skrinka pod TV, posteľ, dvojsedačka, poličková skriňa, v kúpeľni je práčka (Whirpool).

PLATBY:
Nájom vrátane energií, internetu a káblovej televízie je 390,- eur, vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Blízko bytového domu je dobrá občianska vybavenosť (obchody, pošta, banka, reštaurácie, MHD). Dobrá dostupnosť do centra mesta.

/ PRENÁJOM / GARSÓNKA / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES / DLHÉ DIELY / PRIBIŠOVA ULICA / LODŽIA / PIVNICA /

Podobné realitné ponuky