Slnečná garzónka s krásnym výhľadom na Fončorde

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj Garsónku na 7 poschodí v Banskej Bystrici vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Fončorda.

Bytový dom s energetickým certifikátom ,,B", v ktorom sa ponúkaná nehnuteľnosť nachádza je zateplený, s novou strechou. Slnečný, teplý byt o rozlohe 20m2 je bez balkóna, orientovaný na juho - západnú stranu a je vo veľmi zachovalom stave. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou – plastové okná so žalúziami, elektrické rozvody, nová kuchynská linka s varnou doskou, nová chladnička a práčka. Bytové jadro je pôvodné – umakartové. Kúpeľňa je spojená s WC.
Výhodou tohto bývania sú veľmi nízke mesačné náklady za nájom a elektriku.

V blízkosti sa nachádzajú: zdravotné stredisko, pošta, predajňa potravín, zastávka autobusu, škola, škôlka.

V prípade Vášho záujmu o vybavenie hypotekárneho úveru Vám bezplatne pomôžeme s jeho vybavením prostredníctvom nášho hypotekárneho poradcu ktorý spolupracuje so všetkými bankami a Znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť Vám vypracuje náš súdny znalec ktorého akceptujú všetky banky.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku nehnuteľnosti ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle alebo mailom na adrese:

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Banská Bystrica

PREDAJ: garsónka, 19m2 na ul. Internátna, Fončorda - Banská Bystrica
Predaj Cena v RK
PREDAJ: garsónka, 19m2 na ul. Internátna, Fončorda - Banská Bystrica

AstonReal ponúka na predaj garsónku v Banskej Bystrici, v obľúbenej časti Fončorda. Úžitková plocha bytu je 19m2. Byt sa nachádza na 2 poschodí v bytovom dome s výťahom. Byt je...

Garsónka 19 m2 Banská Bystrica